TRENDING
  • 22:54 » Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc. Duminică, 25 februarie 2024, Tragerile Speciale de Dragobete cu fonduri suplimentate
  • 22:52 » Tanczos Barna i-a dat lui Ciolacu manuale despre istoria Ținutului Secuiesc. „Secuii și-au pierdut autonomia aici, la Siculeni”
  • 22:49 » Spitalele se pregătesc în caz de război. Arafat: Chiar dacă acest lucru e foarte puțin probabil, a fi pregătit este obligatoriu
  • 22:45 » A murit criticul şi istoricul literar Alex Ştefănescu
  • 22:42 » Două românce care locuiau în blocul din Valencia distrus de incendiu sunt de negăsit (administrator imobil). Reacția MAE.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

În condițiile finalizării etapei 2 a investiției de reabilitare a infrastructurii, au debutat activitățile de marcare a celor aproximativ 130 de locuri de parcare din cartierul Matei Basarab (microraionul nr. 2).
Deși condițiile meteo au impus astăzi suspendarea operațiunii, pâna la finalul săptămânii, toată zona va fi marcată.
Precizăm faptul că, pentru fluidizarea traficului rutier și pentru a se putea crea locuri suplimentare de parcare, va fi modificată reglementarea rutieră, în sensul că se va introduce SENS UNIC pe direcția strada Soroca, strada Nistrului, strada Hotin.
Sursa: Cristian Daniel Stan

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
Facebook
Închide
Închide