TRENDING
  • 9:41 » TOMAC
  • 21:00 » Accident rutier în Pădurea Priseaca. O persoană a fost dusă la spital.
  • 20:59 » Horoscop 22 martie 2023. Succes în afaceri pentru unele zodii.
  • 20:57 » Vremea 22 martie 2023: Se răcește în toată țara.
  • 20:56 » Fără păcănele la parterul blocurilor şi în localităţile mici. “Statul nu mai poate fi doar un martor la toată tragedia asta”.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Denis, un băiețel de 7 ani căutat cu disperare de părinți și bunici pe străzile din București, a fost găsit de jandarmi, seara trecută, într-un fast-food din Gara de Nord. Copilul le-a spus militarilor că plecase singur de acasă, îmbrăcat doar cu un hanorac.

Seara trecută, în jurul orei 20.30, jandarmii care patrulau în zona Gării de Nord au fost sesizați de o angajată a unui fast-food despre faptul că în interiorul restaurantului se află un copil ce pare a fi singur. “Colegii noștri s-au îndreptat spre locul indicat unde l-au găsit pe Denis, un băiat de 7 ani, stând la o masă. Întrebat de jandarmi dacă este însoțit, acesta le-a răspuns că a plecat singur de acasă, fără să anunțe pe nimeni. I se făcuse frig. Plecase de acasă doar cu un hanorac. Jandarmii l-au îmbrăcat cu una dintre jachetele lor și l-au luat în mașina de serviciu, întrebându-l dacă știe să ofere câteva detalii despre drumul către casă”, scrie Jandarmeria într-o postare pe Facebook.

Băiețelul era căutat de părinți și bunici pe străzile din București

În urma indiciilor primite de la copil, militarii au ajuns la adresa de domiciliu, aflată la aproximativ un kilometru față de Gara de Nord. “Tatăl și bunicii erau extrem de îngrijorați și de aproape o oră de când lipsea de acasă Denis, îl căutau pe străzile din apropierea casei. Reîntâlnirea a adus liniște și pentru Denis, dar mai ales părinților și a oferit ocazia colegilor noștri de a le reaminti cât de important este să supraveghem atent copiii și comportamentul acestora”, conchid reprezentații Jandarmerieri Române.

sursa: observatornews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide