BREAKING NEWS
  • 18:02 » Care este Supermarket-ul tau preferat de Sarbatori?
  • 16:21 » APIA: Plăţi de 1,26 miliarde de euro pentru 745.155 de fermieri ce au depus Cerere unică de plată în 2021
  • 16:11 » Luptă în instanță pentru „Babele” şi „Sfinx”. Prefectura Prahova: Monumentele rămân în domeniul public al oraşului Buşteni
  • 15:54 » Cum se folosesc testele de salivă în școli. Demonstrația făcută de miniștrii Rafila și Cîmpeanu
  • 15:47 » OMS avertizează: „Probabilitatea ca Omicron să se răspândească la nivel mondial este ridicată”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Medicul Ioana Mihăilă este propunerea pentru funcția de Ministru al Sănătății din partea USR PLUS.
Tânăra de profesie medic, absolventă a Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj Napoca, cu rezultate deosebite în domeniul medical, precizează că prioritatea cea mai mare este rezolvarea crizei sanitare:
„Prioritatea mea va fi rezolvarea crizei sanitare prin măsuri concrete care să vină în sprijinul spitalelor. Sunt medic și cunosc îndeaproape care este situația din spitale și cu ce se confruntă colegii mei de mai bine de un an. Au nevoie de soluții ferme și clare și asta îmi propun să fac, alături de colegii mei din minister – să venim în ajutorul lor, iar tot ce a fost făcut bun până acum va fi continuat.
Rămân consecventă angajamentelor pe care mi le-am asumat ca secretar de stat în Ministerul Sănătății: refacerea infrastructurii de sănătate, sprijinirea segmentului ambulatoriu și a medicinei de familie, precum și alocarea finanțărilor pe criterii obiective. Depolitizarea sistemului de sănătate va fi un punct esențial al mandatului meu” – dr. Ioana Mihăilă.
Tânăra s-a clasat printre primii 100 de candidați din România la examenul național de rezidențiat dar a și promovat cu nota 10 examenul pentru obținerea gradului de medic primar, a coordonat caravane medicale prin care au fost oferite servicii medicale gratuite în satele din județul Bihor iar în ultimul an a activat în cadrul Ministerului Sănătății.

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide