TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Turiști aflați pe o plajă populară din Spania au fost îngroziți când au descoperit un picior ascuns în nisip.

Descoperirea sinistră a fost făcută de o femeie, care se plimba pe malul mării în stațiunea Gandia, la aproximativ 65 de kilometri de Valencia, în estul țării. Ea a zărit un obiect ciudat pe jumătate îngropat de nisip și a început să sape mai departe pentru a vedea ce era, scrie Mirror.

Dându-și seama că era o parte dintr-un om, ea a sunat la serviciile de urgență, iar acum este în curs o anchetă completă. Membrele ar putea proveni de la un migrant de sex masculin care se îndrepta spre Europa.

Poliția s-a grăbit să ajungă pe plajă după ce femeia a dat alarma, duminică după-amiază, iar zona a fost imediat izolată. Imagini de la fața locului au arătat o zonă de plajă izolată de ofițeri în spatele șezlongurilor de pe plajă.

Un purtător de cuvânt al poliției din Spania a declarat: „Piciorul nu avea nicio fractură, marea l-a scos întreg, de la șold până la gleznă. Era foarte descompus. Puținele rămășițe de îmbrăcăminte și materialul din care a fost confecționat indică faptul că este vorba despre o persoană care încerca să ajungă în Europa”.

Se crede că membrul inferior ar fi parcurs kilometri întregi înainte de a ajunge pe plaja din Gandia. Este posibil să se fi desprins de corp din cauza valurilor foarte puternice, atunci când Spania a fost lovită de o furtună puternică.

Se va efectua o autopsie și se va verifica ADN-ul persoanei dispărute. De asemenea, se efectuează căutări pentru a găsi restul cadavrului.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide