TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Directorul Spitalului ‘Grigore Alexandrescu’, despre minorii bolnavi Covid-19: ‘Majoritatea au părinți nevaccinați’

32 de copii sunt internați la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, infectați cu SARS-CoV 2, dintre care 10 în Secția de Terapie Intensivă. Anunțul a fost făcut de dr. Alexandru Ulici, directorul unităţii medicale. Cei mai mulți dintre minori au părinții nevaccinați.

“Avem posibilitatea să mai mărim numărul de paturi, problema este că, din cauza circuitelor, practic desființăm secții. Suntem puși în situaţia de a desființa secții, pentru că nu putem asigura circuite. Nu sunt spitalele din România, nici în lume, pregătite pentru așa ceva . De asta în lume s-au construit spitale”, a explicat Ulici, luni, la o dezbatere găzduită de Organizația Salvați Copiii România, relatează SPOTMEDIA.RO.

Numitorul comun al copiilor internați cu Covid este că majoritatea are părinți nevaccinați, a mai precizat dr. Alexandru Ulici: “Din păcate, istoria ne învață că trebuie să ne așteptăm la ce e mai rău. Eu cred că o să crească numărul de cazuri la copii, e o vânătoare de vrăjitoare când vorbim despre vaccin, a ajuns să fie o rușine în România să spui că ești vaccinat, suntem ca în gluma aceea că Bill Gates a vrut să îi omoare pe toți și să facă un guvern mondial cu români și bulgari. Închiderea școlilor nu va reduce numărul de cazuri la copii, dar va crea analfabeți funcționali și emoționali”, a concis medicul.
Sursa Stiri pe surse.ro

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide