BREAKING NEWS
  • 1:21 » Vaccinul românesc este gata
  • 0:25 » Premierul Ciucă anunță plafonarea prețului la energie și la gaze, de la 1 februarie
  • 0:23 » Gradul de siguranță în școli, între 76 și 82%, spune Cîmpeanu. Ce a răspuns ministrul la întrebarea „cum își trimite copilul la școală”
  • 0:22 » Ciucă: Un milion de facturi trimise greșit vor fi refăcute, fără ca oamenii să fie debranşaţi sau să plătească penalități
  • 0:20 » FOTO: Un minor şi doi tineri din Afganistan, depistaţi la frontiera Giurgiu, ascunşi într-un TIR turcesc
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Discord va introduce posibilitatea de a crea thread-uri!

Trăim vremuri incerte, iar munca frecventă de acasă ne-a determinat să ne folosim de o sumedenie de platforme online mai mult decât ne-am fi dorit. Discord este la momentul actual una din cele mai populare aplicații pe care mulți dintre noi le folosim aproape zilnic, fie că ne jucăm sau participăm la conferințe.

Platforma este foarte practică și, după cum bine știți, are deja suficiente metode prin care chat-urile și canalele pot fi gestionate rapid și eficient. Chiar și așa, nu ar strica introducerea unei funcții suplimentare care să extindă și mai mult posibilitățile de organizare a chat-urilor. Astfel, platforma testează ideea de a oferi utilizatorilor thread-uri, care pot fi create și administrate rapid.

Discord Threads se află încă în primele faze de testare, iar postarea oficială menționează că acestea joacă rolul unor sub-channels temporare, care îi vor ajuta pe utilizatori să mențină conversațiile pe un anumit subiect în cadrul unul canal propriu-zis foarte aglomerat.

Discord thread-uri

Opțiunea este diferită de ideea de reply-uri. Cele din urmă sunt fără îndoială o necesitate, dar Threads îi va ajuta pe utilizatori să menâină ordinea pe un canal unde cel puțin 30 de oameni vorbesc despre un lucru, iar ceilalți participanți discută cu totul altceva, conversația devenind astfel foarte greu de urmărit.

Discord Threads este ușor de folosit. Dacă respectivul canal are activată această funcție, trebuie doar să navighezi către un mesaj deja trimis și un bubble de forma unui hashtag își va face apariția. Odată accesat acesta, vei fi direcționat către o fereastră numită New Threads. Acolo vei putea numi thread-ul și vei putea seta durata de viață a acestuia. În această fază inițială, un thread poate rămâne activ cel mult o săptămână până să fie arhivat.

În acest moment, Discord Threads este disponibil doar pentru dezvoltatori și nu are o dată exactă de lansare. În plus, este posibil ca anumite lucruri să fie schimbate între timp, dar indiferent de retușurile ce urmează a fi aduse, îmi pare că Discord depune eforturi constante pentru ca platforma sa să ne ușureze viețile.

Sursa zonaIT


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide