BREAKING NEWS
  • 15:22 » Hayu – un nou serviciu de streaming video a fost lansat în România
  • 15:14 » Fostul preşedinte chinez Jiang Zemin a murit la vârsta de 96 de ani
  • 15:11 » Europenii devin tot mai săraci: Țările în care populația își achită cu dificultate facturile
  • 15:06 » Trebuie să recunoaștem: România va câștiga enorm în urma războiului din Ucraina
  • 16:29 » Metallica anunţă un nou turneu şi album în 2023
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Distribuție Energie Electrică Romania distribuie energie și fapte bune!

COMUNICAT DE PRESĂ

Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), companie a Grupului Electrica, distribuie nu doar energie, ci și fapte bune, prin intermediul unui program de responsabilitate socială, în cadrul căruia, cu implicarea angajaților și a partenerilor, investește în inițiative cu impact social, aduce bucurie și susține dezvoltarea comunităților în care își desfășoară activitatea.

Ca parte a programului “Distribuim energie și fapte bune”, DEER a organizat campania internă “Crăciun în culori. Pictăm și desenăm pentru cei mai puțin norocoși”, în cadrul căreia, mai mulți copii au realizat lucrări artistice cu tema “Crăciun“, iar angajații companiei au licitat online lucrările realizate. Fondurile colectate în urma campaniei au fost dublate de către Distribuție Energie Electrică Romania și astfel, prin aportul tuturor, au fost susținute 4 cauze, alese dintre propunerile angajaților, care au devenit “distribuitori de fapte bune”. Cauzele alese sunt:

  1.  Secția de Oncopediatrie din cadrul Spitalului Județean Mureș – unde  au fost dotate cu televizioare 4 saloane, au fost achiziționate cadouri personalizate, în funcție de vârstă, pentru cei 30 de copii internați, alături de un frumos brad de Crăciun. De asemenea, a fost dotată camera de joacă și terapie cu materialele necesare, precum și cu echipamente medicale de recuperare pentru pacienții post chimioterapie. A fost aprovizionată secția cu produse de igienă, precum și cu un necesar de rezervă de medicamente, pentru situatii de urgență. 
  2. Centrul de zi Dănuț – Broșteni, jud Vrancea, unde au fost distribuite cadouri, alimente și bradul de Crăciun pentru cei 45 de copii aflati în evidența centrului.
  3. Cea de-a treia cauză vizează suținerea tratamentului medical pentru un copil, în vârstă de numai 6 luni, care suferă de o malformație congenitală, fiind necesare mai multe intervenții chirurgicale la clinici specializate din străinătate.
  4. Cea de-a patra cauză se îndreaptă spre proiectul ambițios inițiat de colegii din DEER – zona Muntenia Nord, care construiesc o casă pentru doi copii din Ploiești, rămași orfani, crescuți, în prezent, de bunici, în condiții foarte dificile. Unul dintre copii este un elev silitor al Școlii Profesionale din cadrul Liceului Energetic Ploiești.

Tot în cadrul programului de responsabilitate socială al companiei, “Distribuim energie și fapte bune”, alături de partenerii de la CERT-Transilvania, a fost dezvoltată campania umanitară “Moș Crăciun pentru toți copiii”, prin care 140 de copii cu situație materială precară, care locuiesc în zone izolate, greu accesibile din Munții Apuseni, vor primi cadouri de Crăciun.

De asemenea, DEER s-a alăturat și campaniei de tip SHOEBOX, organizată tot de către partenerii de fapte bune de la CERT-Transilvania, alături de alte companii, prin care, aproximativ 700 de copii din școlile și grădinițele din mediul rural din Munții Apuseni, dar și din centrele de plasament de la Dumbrava și Jibou, vor primi cadouri de Crăciun.

DEER mulțumește și pe această cale angajaților și partenerilor și promite să rămână și pe viitor printre distribuitorii de fapte bune.

Serviciul PR & Comunicare DEER _ 09.12.2021


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
Închide
Închide