TRENDING
  • 14:08 » Ești obligat să acorzi prioaritate atunci când șoferul din față semnalizează schimbarea benzii?
  • 14:02 » Panouri solare folosite pe post de garduri de grădină. La ce prețuri infime se vând
  • 14:00 » Ploiești: Facilitate fiscală la impozitul pe clădire pentru cei care au investit/investesc în lucrări privind creșterea performanței energetice
  • 13:56 » Producția de energie fotovoltaică este la un nivel record, pe fondul unui consum extrem de redus
  • 13:50 » Se modifică Legea Pensiilor înainte de 1 septembrie! A apărut o problemă legată de bani. Ce se va întâmpla cu milioane de pensii până la urmă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Djokovic, noi dezvăluiri: Cum s-a manifestat COVID-ul în cazul său şi de ce a părăsit carantina

BBC a difuzat, ieri, al doilea episod din interviul cu Novak Djokovic (Serbia, 34 de ani, 1 ATP), primul acordat de acesta după scandalul expulzării sale din Australia.

În partea secundă a dialogului cu reporterul Amol Rajan, Nole a atins o serie de subiecte importante:

*Despre faptul că a părăsit carantina, în decembrie, când avea COVID, pentru un interviu cu „L’Equipe“ – A fost o decizie greşită şi, dacă aş putea să dau timpul înapoi, n-aş mai face aşa ceva. Consider că „L’Equipe“ e printre cele mai bune publicaţii din lume. Şi jurnalistul lor, Franck Ramella, e un om pe care îl cunosc de mulţi ani şi avem o relaţie excelentă. Aranjaserăm data întâlnirii cu mult înainte. N-am vrut să-l dezamăgesc. Dacă ar fi trebuit să-i spun că am COVID? Categoric. Am greşit. Şi îmi pare foarte rău.

*Despre condiţiile pe care le-a avut, la Melbourne, la centrul de detenţie pentru refugiaţi – Cu siguranţă, n-au fost plăcute, dar nu vreau să stau aici şi să mă plâng de ele. Mai ales că eu am stat acolo 7 zile cu totul, pe când alţii stau acolo, de ani buni. M-a afectat puternic situaţia acelor oameni. Ce am îndurat eu, a fost, practic, nimic, comparativ cu drama acelor refugiaţi.

*Despre experienţele sale cu COVID-19 – Prima dată, în iunie 2020, am avut simptome clare şi nu erau uşoare. A doua oară, în decembrie 2021, am fost asimptomatic.

*Despre viitoarele sale participări, la Australian Open – Îmi doresc să joc acolo, dacă restricţiile vor fi relaxate. Pentru că iubesc să joc tenis.

*Despre riscul ratării French Open 2022, competiţie rezervată vaccinaţilor – Da. Ştiu. E preţul pe care îl voi plăti pentru alegerea mea (n.r. – de a nu se vaccina). Sper, totuşi, că lucrurile se vor schimba până atunci (n.r. – privind condiţiile participării).

sursa: adevarul.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide