BREAKING NEWS
  • 23:57 » Moldova va achita la timp avansul către Gazprom pentru gazele din ianuarie, asigură Guvernul
  • 23:53 » Proteze PRINTATE 3D. Un proiect PREMIAT al Universității Tehnice din Cluj, în sprijinul persoanelor cu nevoi SPECIALE
  • 23:45 » FOTO: Incendiu cu final TRAGIC într-o localitate din județul Mureș
  • 23:42 » Parlamentari ruşi îi cer lui Putin să recunoască independenţa regiunilor din estul Ucrainei
  • 23:40 » Comisia Europeană va reţine din fondurile alocate Poloniei, în contul amenzii pentru mina de la Turow
Daca ti-a placut, distribuie acum!

În expunerea făcută, avocații arată că au depus documente din care rezultă că jucătorul sârb a fost depistat pozitiv cu COVID pe 16 decembrie 2021 și că după 14 zile nu mai prezenta febră sau simptome respiratorii, ceea ce înseamnă că s-a vindecat. Documentul care atestă testarea pozitivă a lui Djokovic a fost emis de Institutul de Sănătate Publică din Serbia, potrivit avocaților.

În continuare, apărătorii jucătorului susțin că acest lucru îl exceptează de la efectuarea vaccinării, potrivit regulilor stabilite de autoritățile australiene. Mai mult, jucătorul a primit aprobări scrise de la organizatorii turneului că este exceptat de la dovada vaccinării.

Pe lângă aceste argumente, avocații mai susțin că jucătorului i s-a încălcat dreptul de a-și susține corect cauza, pentru că decizia prin care i-a fost anulată viza de intrare în Australia a fost emisă și comunicată cu circa o oră mai devreme decât ora care îi fusese comunicată, ceea ce l-ar fi împiedicat să se consulte cu apărătorii săi și să aducă noi dovezi în sprijinul său.

În paralel cu desfășurarea bătăliei juridice dintre tenisman și autoritățile australiene, mai trebuie remarcat un lucru. Exact în ziua în care – potrivit propriilor susțineri – a fost depistat pozitiv cu COVID de către Institutul de Sănătate Publică din Serbia (16 decembrie 2021), Novak Djokovic a participat la un eveniment public, al cărui principal invitat a fost chiar el: Serviciul Național de Poștă din Serbia a emis un timbru în onoarea jucătorului, care a participat la lansarea colecției filatelice.

Djokovic a postat pe rețelele sociale mai multe poze de la eveniment, care a avut loc într-un spațiu interior. Djokovic apare dând mâna cu oficialii poștei sârbe, vizitând muzeul instituției și semnând în cartea de onoare și nimeni din încăpere nu poartă mască. De altfel, și Poșta din Serbia a postat pe rețelele sociale imagini și filmări de la eveniment tot a doua zi, pe 17 decembrie, la fel ca Novak Djokovic.

Sursa: Digi24.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide