TRENDING
  • 9:41 » TOMAC
  • 21:00 » Accident rutier în Pădurea Priseaca. O persoană a fost dusă la spital.
  • 20:59 » Horoscop 22 martie 2023. Succes în afaceri pentru unele zodii.
  • 20:57 » Vremea 22 martie 2023: Se răcește în toată țara.
  • 20:56 » Fără păcănele la parterul blocurilor şi în localităţile mici. “Statul nu mai poate fi doar un martor la toată tragedia asta”.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Doi bărbaţi din judeţul Dâmboviţa, care au cumpărat aproximativ patru tone de carburant cu un card care nu le aparţinea, sunt cercetaţi de poliţiştii din Argeş pentru săvârşirea mai multor infracţiuni.

Potrivit IPJ Argeş, în dosarul instrumentat de Secţia de Poliţie Rurală Bascov mai sunt cercetaţi doi suspecţi, un bărbat pe numele căruia fusese emis cardul pentru carburanţi şi fratele său.

Infracţiunile vizate sunt abuz de încredere, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos (mai multe acte materiale), acces ilegal la un sistem informatic (mai multe acte materiale), instigare la efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos (mai multe acte materiale) şi instigare la acces ilegal la un sistem informatic (mai multe acte materiale).

Din cercetări s-a stabilit că, la începutul lunii decembrie 2018, un bărbat de 46 de ani, din Deva, ulterior intrării în posesie a cardului de alimentare cu carburanţi, în vederea exercitării atribuţiilor de serviciu, ar fi dispus, fără drept, de acest card, pe care l-ar fi încredinţat fratelui său, iar acesta din urmă ar fi determinat un bărbat de 32 de ani, din judeţul Dâmboviţa, să folosească, în mod fraudulos cardul, cu care ar fi alimentat în cursul lunii decembrie 2018, împreună cu un alt bărbat de 46 de ani, tot din judeţul Dâmboviţa, mai multe autoturisme aparţinând unor terţe persoane, cu peste 3.800 de litri de carburant“, se precizează în comunicat.

Conform anchetatorilor, prejudiciul cauzat societăţii care a emis cardul este de 4.643 de euro.

Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, cu propunere de trimitere în judecată.

Aer în loc de combustibil la benzinărie

Un şofer de camion a avut o surpriză neplăcută când a vrut să alimenteze de la o benzinărie din Dâmboviţa, în urmă cu câțiva ani. Bărbatul ar fi primit aer în loc de motorină.

Bărbatul a făcut o transmisie live pe Facebook dintr-o benzinărie din Găeşti, acolo unde, potrivit imaginilor, pe ţeavă iese doar aer în loc de combustibil.

Chiar şi-aşa, preţul creştea în timp real.

Şoferul a făcut haz de necaz, mai ales dacă ne gândim la ce preţ au ajuns benzina şi motorina.

„Hai să vă arăt cum se alimentează la pompe… funebre. Ia uite la cum se alimentează un camion cu aer, cum se fură la pompă, mânca-v-aş sufletul. Vii la pompă să alimentezi şi uite. Ia să vedem, înregistrează? Ia uitaţi… Ia ziceţi, băi fraţilor, veniţi şi alimentaţi. E bun, nu? Furt pe faţă! Cică am băgat 300 de litri… de aer. După ce că e 9 lei motorina, am primit aer”, a spus bărbatul.

sursa: adevarul.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide