TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Doi frați gemeni în vârstă de 4 ani, din SUA, au murit sufocați după ce au adormit în cutia cu jucării. Descoperirea șocantă a fost făcută de fratele lor mai mare, care a crezut că ei încă dormeau, relatează Daily Mail.

Aurora și Kellan au fost duși în pat de tatăl lor, dar micuții de 4 ani au decis să se ghemuiască în cutia folosită pentru a-și depozita animalele de pluș.

Dimineața următoare, cei doi părinți au început să îi caute cu disperare după ce au văzut că nu sunt în pat, acolo unde îi lăsase tatăl lor. În cele din urmă, au fost găsiți îmbrățișați de fratele lor mai mare, care a crezut că ei încă dormeau.

„M-am dus să verific și în câteva secunde mi-am dat seama că ceva nu este în regulă, dar era deja prea târziu”, a mărturisit mama copiilor.

La fața locului au sosit imediat serviciile de urgență, însă micuții nu au putut fi salvați.

Mama gemenilor îi avertizează pe părinți să aibă grijă atunci cînd aleg astfel de cutii cu jucării, deoarece pot fi foarte periculoase.

„Ceva ce nu știam și sunt sigură că mulți alții nu știu este că majoritatea cuferelor de jucării din lemn, odată închise, sunt etanșe la aer și, de asemenea, izolate fonic. Sper că știind acest lucru vă ajută într-un fel și sper că dacă aveți o cutie de jucării ca aceasta să o distrugeți imediat!”, a spus ea.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide