TRENDING
  • 9:41 » TOMAC
  • 21:00 » Accident rutier în Pădurea Priseaca. O persoană a fost dusă la spital.
  • 20:59 » Horoscop 22 martie 2023. Succes în afaceri pentru unele zodii.
  • 20:57 » Vremea 22 martie 2023: Se răcește în toată țara.
  • 20:56 » Fără păcănele la parterul blocurilor şi în localităţile mici. “Statul nu mai poate fi doar un martor la toată tragedia asta”.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Doi părinți au refuzat să cumpere bilet separat pentru bebelușul lor, așa că și-a lăsat copilul pe tejgheaua de la check-in, într-un aeroport din Israel.

Conform publicației israeline Mako, cuplul intenționa să zboare cu Ryanair, când au fost informați că trebuie să plătească bilet și pentru micuțul lor. Discuțiile s-au aprins când părinții au refuzat să dea bani pentru cursa spre Bruxelles, Belgia.

Conform Ryanair, persoanele care călătoresc cu un bebeluș trebuie să plătească 25 de lire sterline pentru a-l ține în brațe sau să cumpere un loc separat pentru copil, la prețul standard.

Conform publicației citate mai sus, cei doi părinți și-au abandonat bebelușul, în cărucior, la punctul de check-in și au plecat înspre controlul pașapoartelor. Nu a trecut mult până când angajații aeroportului au observat copilul și a chemat poliția.

Imaginile obținute de Mako îi arată pe angajați când ridică păturica de pe leagănului copilului și văd bebelușul.

Un anagajat de la Ryanair a declarat: ”Toți angajații sunt șocați. Nu am văzut așa ceva niciodată. Nu ne-a venit să credem când am văzut”.

Într-un final, după intervenția poliției, cuplul și-a luat copilul înapoi.

sursa: observatornews.ro

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide