TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Presa italiană este inundată de subiectul Lucia Morisi, mâna dreaptă a politicianului Matteo Salvini. Specialistul în social media al lui Salvini este acuzat de doi români că i-a drogat, a profitat sexual de ei şi nu i-a plătit, transmite Mediafax. Unul dintre cei doi, un tânăr de 20 de ani care a participat la petrecere de la ferma Veronese, vorbit cu La Stampa: „Ne-au promis 4.000 de euro, ne-au dat 2.000 ş 500.”

Dintr-un oraş de lângă Bucureşti, jurnaliştilor italieni le-a răspuns la telefon un băiat tulburat: „Sunt stresat, stresat, stresat. Trebuie să mă odihnesc. Ce s-a întâmplat mi-a distrus viaţa. Nu pot să dorm, mă simt groaznic. Mă întorc curând, poate chiar sâmbătă, pentru a explica totul. A fost o noapte bazată pe sex şi pe droguri. Cocaina? Nu am adus-o eu”.

Povestea tânărului, pe nume Petre, continuă: „M-am îmbolnăvit de consumul excesiv. Eram doar trei în casa aceea. Nu am fost opriţi din întâmplare de carabinieri. Noi i-am chemat”.

Petre, 20 de ani, este unul dintre cei doi români din cazul Morisi, fostul manager de social media al lui Matteo Salvini.

În după-amiaza zilei de 15 august, a predat poliţiei drogul despre care spun că a fost luat din casa lui Morisi. În raport se descrie „o sticlă aproape plină (suc de fructe), cu un volum de 125 ml, despre care a pretins că este drogul violul (GHB)”.

Petre se tratează acum în România.

„Sunt în România pentru tratament medical, nu sunt bine. A fost bolnav de la consumul de droguri. Acum sunt la mine acasă, e puţin mai bine, dar am fost foarte bolnav”.

Îţi aminteşti ce s-a întâmplat în noaptea dintre 13 şi 14 august acasă la Morisi?, a fost chestionat românul. „Desigur, îmi amintesc, desigur. A fost seara care mi-a stricat viaţa. M-a distrus. Iar cocaina n-a adus-o eu”, a spus el.

Românul afirmă că mai era cu un conaţional şi cu Morisi. Italianul îi acostase pe un site de întâlniri folosit de comunitatea gay.

În casă la Morini, carabienierii au găsit mai puţin de două grame de cocaină.

Sursa: Știri pe surse


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide