TRENDING
  • 18:29 » Al șaselea turist străin mort în Grecia. Germanul fusese dat dispărut duminică, după ce i-a dat un telefon îngrijorător soției sale
  • 18:19 » Cum a fost salvată o femeie după un grav accident de mașină?
  • 18:14 » Evaluarea Naţională 2024. Calendarul probelor. Peste 160.000 de absolvenţi de gimnaziu s-au înscris la examen
  • 18:09 » Coreea de Nord e furioasă că SUA ajută Ucraina și amenință: „Am putea ajunge la un nou război mondial”
  • 15:39 » Ce spun turiștii străini despre stațiunea Mamaia: „Am văzut foarte multe mașini luxoase. Muzica este puțin cam tare”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

DOI TARGOVISTENI CUCERESC LONDRA CU PIZZERIA MAESTRO, GUSTUL PERFECT!

Doi târgovișteni, Denisa și Nick Tache, îi conving pe englezi că cea mai bună pizza se face nu în Italia, ci în România! Tânărul cuplu tocmai ce a deschis un nou restaurant  Pizzeria Maestro  în Londra, acesta fiind primul din afara țării. În România, brand-ul  Maestro  este binecunoscut în orașele Târgoviște, Târgu Jiu, București, Craiova, Pitești, Sibiu și Râmnicu-Vâlcea, unde există deja restaurantele de tip „ Grab & go” sau delivery.

 

Maestro este mult mai mult decât o afacere sau un lant de pizzerii. Pentru aproape 300 de oameni, Maestro inseamna “acasa”.
Familia Maestro reprezinta sute de oameni talentati si pasionati ce isi dedica 100% din timpul lor de munca pentru a crea produse perfecte pe care clientii nostri sa le iubesc. Familia Maestro va saluta!

MAESTRU

NOI SUNTEM MAESTRO


Noi suntem Maestro. Cei care au indraznit sa viseze si sa creeze ceva diferit. Din pasiunea noastra pentru mancare si pentru un serviciu ireprosabil, sa nascut un brand care este astazi indragit si gustat de mii de oameni, in fiecare zi.


Desi nimeni nu credea ca un concept de “ Grab & Go”  ar putea sa mearga, povestea noastra de succes a impresionat si tot mai multe locatii de acest gen se deschid in intreaga tara.
Dar MAESTRO este numai unul!

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide