TRENDING
  • 18:29 » Al șaselea turist străin mort în Grecia. Germanul fusese dat dispărut duminică, după ce i-a dat un telefon îngrijorător soției sale
  • 18:19 » Cum a fost salvată o femeie după un grav accident de mașină?
  • 18:14 » Evaluarea Naţională 2024. Calendarul probelor. Peste 160.000 de absolvenţi de gimnaziu s-au înscris la examen
  • 18:09 » Coreea de Nord e furioasă că SUA ajută Ucraina și amenință: „Am putea ajunge la un nou război mondial”
  • 15:39 » Ce spun turiștii străini despre stațiunea Mamaia: „Am văzut foarte multe mașini luxoase. Muzica este puțin cam tare”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Donald Trump l-a înjurat pe Benjamin Netanyahu: ‘F**k him’

Fostul președinte american Donald Trump l-a înjurat într-un interviu pe fostul premier israelian Benjamin Netanyahu pentru că s-a simțit trădat când fostul său aliat l-a sunat pe Joe Biden să-l felicite pentru victoria în alegerile prezidențiale americane, potrivit CNN.

„L-a felicitat prea repede. Mai repede decât majoritatea celorlalți lideri. Nu am mai vorbit cu el de atunci. F**k him”, a zis Trump despre Netanyahu.

Fostul lider american a explicat de ce s-a simțit trădat. „Nimeni nu a făcut pentru Netanyahu mai mult decât am făcut eu. Nimeni nu a făcut pentru Israel mai mult decât am făcut eu. Și prima persoană care s-a grăbit să-l felicite pe Joe Biden a fost Netanyahu. Și nu doar că l-a felicitat, a făcut-o printr-un mesaj video. Dacă vă uitați la alți lideri, au așteptat luni de zile până să-l felicite. Nimeni nu a făcut pentru Bibi ce am făcut eu. Inclusiv financiar. Le-am dat o grămadă de bani și le-am dat și soldați, am făcut totul”.

Sursa: Stiripesurse0


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide