BREAKING NEWS
  • 15:22 » Hayu – un nou serviciu de streaming video a fost lansat în România
  • 15:14 » Fostul preşedinte chinez Jiang Zemin a murit la vârsta de 96 de ani
  • 15:11 » Europenii devin tot mai săraci: Țările în care populația își achită cu dificultate facturile
  • 15:06 » Trebuie să recunoaștem: România va câștiga enorm în urma războiului din Ucraina
  • 16:29 » Metallica anunţă un nou turneu şi album în 2023
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Dosarul Caracal | Gheorghe Dincă a fost CONDAMNAT la 30 de ani de închisoare pentru ororile comise

Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare cu executare, vineri. La 3 ani de la crimele din Caracal, sentința în dosarul în care Gheorghe Dincă este acuzat de omor, viol, profanare de cadavre și trafic de persoane a fost pronunțată. Instanța de la Tribunalul Olt a decis și acordarea a 700 de mii de euro daune pentru rudele victimelor. Decizia nu este definitivă.

Pedepsele cumulate pentru toate infracțiuniile pentru care a fost găsit vinovat Gheorghe Dincă ajung la 108 ani de închisoare.

Pentru că inculpatul are peste 65 de ani, legea prevede că nu poate primi mai mult de 30 de ani de închisoare, deși pentru omor calificat, pedeapsa este de detenție pe viață. Dincă a mărturisit că a comis cele două crime și ce a făcut cu cele două fete, Alexandra Macesanu și Luiza Melencu.

Declarațiile au fost făcute în fața procurorilor, dar și în fața unui coleg de celulă. Ulterior, pentru a scăpa de o parte din acuzații, inculpatul a mai spus că tinerele au dispărut și că a fost torturat ca să recunoască vina. Procesul a fost finalizat în 16 iunie, iar Gheorghe Dincă primește sentința la Penitenciarul Craiova, acolo unde este încarcerat din vara anului 2019.

Sursa: realitatea.net

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
Închide
Închide