TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Două cluburi tari pe urmele lui Andrei Rațiu, fundașul promovat de Rădoi la „națională” » Anunțul făcut de Marca

Andrei Rațiu (23 de ani), fundașul dreapta al celor de la Huesca, este urmărit de Sporting Lisabona și de Braga, două dintre cluburile importante din Portugalia.

Andrei Rațiu (23 de ani), fundașul dreapta al celor de la Huesca, este urmărit de Sporting Lisabona și de Braga, două dintre cluburile importante din Portugalia.

Andrei Rațiu și-a câștigat postul de titular în prima reprezentativă a României. Mirel Rădoi l-a trimis din primul minut în meciurile cu Germania și Armenia, iar prestațiile fundașului dreapta nu au trecut neobservate.

Andrei Rațiu, urmărit de Sporting și Braga

Sporting Lisabona, campioana en-titre a Portugaliei, și Braga, altă formație obișnuită cu prezența în cupele europene, l-ar dori pe Andrei Rațiu, informează spaniolii de la Marca.

Sporting este dispusă să îl cumpere dacă Pedro Porro, titularul postului de fundaș dreapta, părăsește echipa. Spaniolul în vârstă de 22 de ani s-ar afla pe lista lui Real Madrid.

„În mod firesc, prestațiile au atras privirile mai multor președinți de cluburi. Huesca a reușit o afacere excelentă când a obținut semnătură unui fotbalist atât de promițător. Rațiu era urmărit de mai multe formații inclusiv înainte să ajungă aici”, notează Marca.

Andrei Rațiu, școlit la academia lui Villarreal

Andrei Rațiu a fost transferat definitiv de Huesca, de la Villarreal, imediat după Jocurile Olimpice din acest an. A semnat un contract valabil 3 sezoane cu divizionara secundă din Spania.

Rațiu este un produs al academiei „Submarinului Galben”. A evoluat în special la echipa secundă a clubului, cu rare apariții la prima echipă. În sezonul 2020/2021 a fost împrumutat în Olanda, la ADO Den Haag.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide