TRENDING
  • 21:28 » Ciolacu le-a spus șefilor OMV că nu discută legea offshore atât timp cât Austria se opune României în Schengen
  • 21:56 » Furie în rândul militarilor ucraineni din prima linie, după ce liderii armatei au anunțat din greșeală eliberarea unui sat lângă Bahmut
  • 21:49 » Proiect de lege: Închisoare de până la 25 de ani pentru producerea, vânzarea, transportul, deţinerea de droguri de mare risc
  • 21:44 » Bărbat reţinut după ce a furat 70.000 de lei dintr-un autoturism. A intrat în mașină după ce a copiat semnalul închiderii centralizate
  • 21:39 » Șoferul care a omorât o familie de spanioli în Sibiu a fost condamnat la 20 de ani de închisoare și plata unor daune de 850.000 de euro
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Drama unei campioane: „Mă bucur că pot să merg. Am intrat în depresie” Destăinuirile Larisei Iordache

Larisa Iordache a mărturisit despre ce a trăit în timpul experienței de la Tokyo, dar și despre recuperarea de după Jocurile Olimpice.

Cu o lună înainte de startul Jocurilor Olimpice, Larisa Iordache a primit o veste greu de digerat. Mama sa a încetat din viață. Însă gimnasta a arătat tărie de caracter și a ținut morțiș să fie prezentă la Tokyo.

În Japonia,Larisa a mai trebuit să treacă printr-o încercare. Sportiva a suferit o accidentare la gleznă în calificările de la bârnă. Cu toate că a acuzat dureri după ce a terminat exercițiul și a primit îngrijiri medicale chiar în incinta arenei, gimnasta s-a clasat pe locul 4, obținând nota 14,133. Medicii din lotul României au încercat să o refacă până în ziua finalei, dar a fost în zadar,Iordache  a abandonat proba ultimului act la bârnă și a ratat șansa de a câștiga prima medalie olimpică.

La o lună după experiența de la Tokyo, sportiva a detaliat ce dureri a îndurat și a vorbit despre toate piedicile peste care a trecut până a ajunge la Jocurile Olimpice.

Nu știu cum am reușit să fac față la Tokyo! După 3 zile de la evenimentul nefericit care s-a întâmplat în familia mea, am intrat într-o mica depresie. Nu mai voiam să vorbesc cu nimeni… domnul Cristi mi-a zis: ‘Campionul din tine nu vrea să renunțe’ și atunci m-am trezit la realitate.

Aveam niște probleme destul de grave. Toate lucrurile se încurcau în capul meu… Am tras de mine până la extrem, am ajuns până la durerea în care mi se făcea pur și simplu rău”, a declarat Larisa Iordache pentru Sports Net.

Gimnasta a mărturisit că pe lângă recuperarea medicală, a recurs și la terapie pentru a depăși accidentarea de la Tokyo și de a fi pregătită pentru Campionatele Mondiale din luna octombrie a acestui an.

„Viața merge mai departe indiferent de situație”

Fac terapie, pentru că trebuie să te descoperi pe tine, în primul rând, trebuie să te simți bine în pielea ta.

Mă bucur că pot să merg, acesta era principalul motiv de a mă întoarce în sală. În ultima perioadă, am făcut foarte multă recuperare. Încerc să-mi țin moralul sus și să rămân cu psihicul tare pentru că viața merge mai departe indiferent de orice situație”, a precizat Larisa Iordache.


	Drama unei campioane: „Mă bucur că pot să merg. Am intrat în depresie” Destăinuirile Larisei Iordache 

sursa:sport.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide