TRENDING
  • 21:28 » Primarii a două comune din Bihor sunt cercetaţi penal pentru că ar fi obţinut fonduri de la Guvern pe baza unor documente contrafăcute
  • 21:26 » Klaus Iohannis mulțumește Germaniei pentru că sprijină aderarea României la Schengen: “Prietenul la nevoie se cunoaște”
  • 21:23 » Turcia a arestat 20 de persoane pentru presupuse legături cu atentatul terorist comis duminică la AnkaraTurcia a arestat 20 de persoane pentru presupuse legături cu atentatul terorist comis duminică la Ankara
  • 21:18 » Caz revoltător în Alba. Un tânăr cu handicap grav, umilit de un medic din Comisia de Evaluare: „Ar putea pune marfă pe raft la magazin”
  • 21:10 » Geoană propune ca România să se alăture Franței și Marii Britanii într-o Antantă Cordială pentru mediu
Daca ti-a placut, distribuie acum!

„Drumul morții”, așa cum e supranumit Drumul Național 2, a mai curmat astăzi două vieți la câțiva pași de Capitală. Drumul este din ce în ce mai periculos pentru că după lunile de vară a apărut un nou risc. Temperaturile uriașe au înmuiat stratul de uzură, care s-a mișcat pe tronsoane întregi, sub greutatea TIR-urilor încărcate. 

 

Două persoane au murit luni dimineață, după ce mașina lor s-a înfipt într-o autoutilitară pe Drumul Național 2, în localitatea Șindrilița.

La 200 de kilometri, câteva ore mai târziu, alte două mașini s-au ciocnit în comuna Bizighești, din Vrancea, iar o persoană a fost rănită grav. Drumul de o bandă și jumătate, la care se adaugă și viteza excesivă provoacă astfel de accidente. În ultimele săptămâni a apărut un alt pericol.

 

Specialiștii în siguranța rutieră avertizează să fim foarte atenți în zonele unde există astfel de denivelări în perioada următoare pentru că pe timp de ploaie mașina poate fi scăpată de sub control mult mai repede.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide