TRENDING
  • 18:29 » Al șaselea turist străin mort în Grecia. Germanul fusese dat dispărut duminică, după ce i-a dat un telefon îngrijorător soției sale
  • 18:19 » Cum a fost salvată o femeie după un grav accident de mașină?
  • 18:14 » Evaluarea Naţională 2024. Calendarul probelor. Peste 160.000 de absolvenţi de gimnaziu s-au înscris la examen
  • 18:09 » Coreea de Nord e furioasă că SUA ajută Ucraina și amenință: „Am putea ajunge la un nou război mondial”
  • 15:39 » Ce spun turiștii străini despre stațiunea Mamaia: „Am văzut foarte multe mașini luxoase. Muzica este puțin cam tare”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Ducii de Cambridge, William și Kate, au prezentat felicitarea de Crăciun 2021. Unde a fost realizată fotografia

Felicitarea de Crăciun pentru anul 2021 pe care au publicat-o vineri ducii de Cambridge, prinţul William şi Kate, prezintă cuplul princiar britanic alături de cei trei copii ai lor, George, Charlotte şi Louis, într-o imagine realizată în timpul vacanţei lor în Iordania.

Fotografia, difuzată vineri pe reţelele de socializare de biroul de presă de la reşedinţa lor oficială, Palatul din Kensington, îi prezintă pe cei doi duci de Cambridge care zâmbesc alături de copiii lor, îmbrăcaţi în ţinute lejere de vară, într-o imagine de familie.

În fotografie, realizată în timpul unei vacanţe petrecute în vara acestui an în Iordania, Kate poartă o rochie verde kaki, în timp ce prinţesa Charlotte, în vârstă de şase ani, este îmbrăcată într-o rochiţă albastră şi se află în dreapta tatălui ei.

Prinţul George, în vârstă de opt ani, zâmbeşte în dreapta mamei sale, purtând o bluză cu guleraş şi imprimeu camuflaj, în timp ce mezinul familiei, Louis, în vârstă de trei ani, stă jos pe o blană naturală şi poartă un tricou bleumarin în dungi şi bermude gri.

„Suntem încântaţi să împărtăşim o nouă imagine cu familia noastră, care va apărea pe felicitarea de Crăciun din acest an”, au scris ducii de Cambridge pe reţelele de socializare, potrivit Aagerpres, care preia EFE.

Un purtător de cuvânt al cuplului princiar britanic a dezvăluit că fotografia a fost realizată în timpul unei vacanţe în Iordania de anul acesta, fără să precizeze însă perioada exactă în care a avut loc călătoria ducilor de Cambridge.

Cuplul princiar a lansat fotografia cu aproape o săptămână mai devreme decât anul trecut, când imaginea pentru felicitarea de Crăciun a fost publicată pe reţelele de socializare înainte de a fi prezentată oficial.

Imagine

Sursa:Digi24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide