BREAKING NEWS
  • 23:17 » Accident VIOLENT pe o șosea din județul Prahova. Sunt două persoane rănite
  • 23:14 » FOTO: Accident teribil pe o șosea din Bistrița-Năsăud. Fetiță de 5 ani și o femeie, băgate în spital
  • 23:13 » Următoarea pandemie ar putea fi mai letală decât COVID-19, afirmă creatoarea vaccinului AstraZeneca
  • 23:12 » FOTO: Au văzut moartea cu ochii. Trei persoane au fost rănite şi au ajuns la spital, după un accident în Vâlcea
  • 22:56 » O retrospectivă tristă a celor 21 luni de școală în pandemie
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Un loc de poveste, unde poți petrece multe ore cu nasul în cărți sau să te lași vrăjit de peisaj

Toți știm că oglinzile pot face minuni chiar și într-un spațiu mic, dacă ele sunt așezate strategic. Arhitectul librăriei Dujiangyan Zhongshuge a vrut să creeze ideea unui spațiu nelimitat, așa că a plasat oglinzi pe plafon. Rafturile înalte până în tavan, pline de cărți cu ale lor coperți colorate, îmbină perfect designul curbelor naturii.

 

Nu toate cărțile din librărie sunt reale ci doar cele la care cititorul poate ajunge. Rafturi din tavan sunt pline de cărți false, însă asta nu deranjează pe nimeni. Cu siguranță vei găsi aici absolut tot ce ai nevoie. Cititorii se pot bucura de peste 80.000 de volume, care acoperă mai bine de 20.000 de categorii. În plus, părinții pot veni și însoțiți de copii, deoarece arhitectul s-a gândit și la un loc special destinat micuților pozanași.

Pardoseala a fost și ea bine gândită, iar gresia lucioasă, de culoare neagră, face ca totul să se oglindească în ea. Mesele și scaunele destinate lecturii sunt gândite să te transpună într-o bărcuță cochetă, pe apele unui lac liniștit.

 

Dujiangyan Zhongshuge este un mediu electrizant, întruchiparea suprarealistă a imaginației tradusă în realitate prin puterea de sinteză a designului. Librăria impresionantă a fost finalizată în octombrie 2020, iar de atunci a început să devină din ce în ce mai populară în întreaga lume. Chiar dacă nu ești un mare amator de lectură, este totuși o atracție prin prisma designului unic, așa că merită un loc pe lista viitoarelor destinații de călătorie.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide