TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

După modurile ciudate de a te juca DOOM, iată cum rulează Xbox Cloud Gaming pe un smartwatch.

Pe lângă faptul că joaca este în natura lor, oamenii sunt făcuți să se plictisească, iar când te plictisești ai destule șanse să încerci ceva nou, bizar, poate chiar „brainless fun”. Așa că uite cum am avut ocazia să-i vedem pe mulți cum se joacă DOOM pe toată aparatura posibilă și imposibilă, dar parcă un singur joc nu este suficient, nu?  Parcî ar mai fi nevoie de încă un joc, sau de două, sau de trei, sau de toate jocurile de pe Xbox Game Pass, atâta vreme cât beneficiezi și de opțiunea Xbox Cloud Gaming (xCloud).

Prin urmare, cineva s-a gândit să încerce să ruleze câteva jocuri de pe Xbox Cloud Gaming direct pe un smartwatch. Iar rezultatul este pe cât de satisfăcător, pe atât de lipsit de practicalitate. Utilizatorul DAWO a demonstrat pe social media (platforma coreeană Naver) acest proces, sun forma unui videoclip. Acesta detaliază modul în care utilizatorul a reușit acesc mic artificiu.

Xbox Cloud Gaming este peste tot

Pe respectivul smartwatch care rulează Android, utilizatorul accesat site-ul pentru Xbox Cloud Gaming. Odată ales jocul, s-a folosit un controller 8BitDo sincronizat prin Bluetooth, iar jocurile au prins viață. DAWO s-a jucat astfel Forza Horizon 4 și Slay the Spire. Teoretic, te poți juca toate jocurile disponibile în Game Pass, asta dacă nu te deranjează să îți lipești ochii de un ecran de mărimea unui timbru.

Poate că nu este cel mai practic mod de a-ți satisface nevoile de gamer, dar această compatibilitate demonstrează puterea ecosistemului dezvoltat de Microsoft. Este un mediu complex și foarte capabil, care aduce laolaltă PC-uri, console și cloud gaming-ul de care am început să ne atașăm.

Sursa zonaIT


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide