BREAKING NEWS
  • 15:05 » Viitorul digital al învățământului superior: universitățile au acționat bine în pandemie, dar pentru programe online sustenabile au nevoie de mult mai multe resurse tehnice, educaționale și financiare – raport al Comisiei Europene
  • 15:01 » Banca Transilvania și lecția de istorie: cum ajungi ”finanțatorul principal” al României
  • 14:57 » Ministrul Finanțelor propune modificări ale Codului Fiscal: Firmele care își văd onest de afaceri vor fi sprijinite
  • 14:54 » INCIDENȚA COVID, ÎN CREȘTERE! MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE ARE 6,52
  • 14:52 » INDICELE DE PERCEPȚIE A CORUPȚIEI ÎN CONTEXTUL COVID -19
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Recorder și-a cerut scuze! 

 

Jurnaliștii de la Recorder au transmis faptul că în documentarea făcută pentru investigații au apărut câteva greșeli pentru care și-au cerut scuze și au adus argumente în acest sens.

Amintim că jurnalistul Recorder, Victor Ilie a pregătit cu minuțiozitate proiectul și s-a infiltrat în anchetă sub o identitate falsă. El a reușit să pătrundă în interiorul rețelei și, astfel, a descoperit și arătat românilor felul în care BOR ajunge atât de ușor la banii publici.

 

După opt luni de documentare în acest dosar și muncă depusă zi și noapte, jurnaliștii de la Recorder au descoperit care este sistemul prin care BOR ajunge să intre în posesia banilor publici și, în același timp, să scape de posibilele taxe către stat. Astfel Biserica știa mai mult să ia decât să dea.

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide