TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Recorder și-a cerut scuze! 

 

Jurnaliștii de la Recorder au transmis faptul că în documentarea făcută pentru investigații au apărut câteva greșeli pentru care și-au cerut scuze și au adus argumente în acest sens.

Amintim că jurnalistul Recorder, Victor Ilie a pregătit cu minuțiozitate proiectul și s-a infiltrat în anchetă sub o identitate falsă. El a reușit să pătrundă în interiorul rețelei și, astfel, a descoperit și arătat românilor felul în care BOR ajunge atât de ușor la banii publici.

 

După opt luni de documentare în acest dosar și muncă depusă zi și noapte, jurnaliștii de la Recorder au descoperit care este sistemul prin care BOR ajunge să intre în posesia banilor publici și, în același timp, să scape de posibilele taxe către stat. Astfel Biserica știa mai mult să ia decât să dea.

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide