BREAKING NEWS
  • 20:16 » Dmitri Peskov: Ucraina face în mod constant declarații care se contrazic, nu știm dacă realizează starea reală a lucrurilor
  • 20:14 » Psihologi criminalişti au făcut portretul asasinului care și-a ucis și tranșat iubita: Cum a ajuns profesorul universitar să omoare cu sânge rece
  • 20:07 » Irina Tănase are un nou iubit: l-a înlocuit pe Liviu Dragnea cu Regele Medicamentelor (Presă)
  • 20:00 » LIVE TEXT A 93-a zi de război. Rușii au înconjurat orașul Severodonețk. Alte 70 de cadavre, găsite sub dărâmături în Mariupol
  • 19:41 » „Putin nu ascultă pe nimeni. Planul său este să guverneze Rusia până moare”. Ucrainenii avertizează că războiul „se va prelungi”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Sportul

Mulți medici otropezi nu recomandă sub nici o formă alergatul pe teren dur precum asfaltul. Deseori persoanele care practică acest gen de activitate pe o perioadă îndelungată se pot confrunta cu probleme la nivelul articulațiilor din zona genunchilor.

 

Una dintre cele mai răspândite afecțiuni de la nivelul genunchilor este gonartroza. Gonartroza se distinge de asemenea nu doar prin durerea puternică ci și prin lipsa mobilității genunchiului. De cele mai multe ori persoanele care suferă de această afecțiune nu pot să întindă membrul inferior în cauză complet.

Dezaxări la nivelul genunchilor

O situație mai ușor de abordat și mai puțin dureroasă decât gonartroza este dezaxarea genunchiului, sau o mică deplasare la nivelul acestuia a oaselor. Acest fapt vine cu durere nu neapărat pronunțată însă cu o lipsă a mobilității. În aceste cazuri ortopedul este cel care identifică problema și îndrumă pacientul spre o rezolvare.

 

De asemenea, o procedură eficientă constă în infiltrațiile periodice cu acid hialuronic. Totodată, radiofrecvența este extrem de eficientă în lupta împotriva gonartrozei. Procedurile se pot efectua cu îndrumarea terapeutului, iar rezultatele sunt vizibile după doar câteva ședințe în care este utilizată radiofrecvența.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide