BREAKING NEWS
  • 23:57 » Moldova va achita la timp avansul către Gazprom pentru gazele din ianuarie, asigură Guvernul
  • 23:53 » Proteze PRINTATE 3D. Un proiect PREMIAT al Universității Tehnice din Cluj, în sprijinul persoanelor cu nevoi SPECIALE
  • 23:45 » FOTO: Incendiu cu final TRAGIC într-o localitate din județul Mureș
  • 23:42 » Parlamentari ruşi îi cer lui Putin să recunoască independenţa regiunilor din estul Ucrainei
  • 23:40 » Comisia Europeană va reţine din fondurile alocate Poloniei, în contul amenzii pentru mina de la Turow
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Temperaturile prea scăzute, precum și cele prea ridicate, sunt un factor de agresiune pentru pielea ta. Adesea, pe timpul iernii, oricât de mult încerci să te protejezi, pielea devine uscată și crăpată. Observi cum mâinile tale devin foarte aspre, dacă nu porți în permanență mănuși groase, iar buzele crapă din cauza gerului. În acest sens, ai grijă mereu să foloșești creme și balsam special pentru buze.

Produsele de îngrijire pe care le folosești ar trebui să difere în funcție de sezon. Dacă vrei o piele frumoasă și sănătoasă, pe timp de iarnă este obligatoriu să folosești produse hidratante. Ai grijă să cumperi un săpun sau un gel de duș cremos, care să te ajute să combați uscăciunea pielii.

Folosește un burete moale și evită frecarea pielii cu duritate. Acest lucru este valabi și în privința prosopului. Alege unul dintr-un material natural, cu o textura fină și tamponează pielea ușor, pentru a o usca.

 

Sursa: CaTine.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide