TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

E gata! Telenovela Mbappe s-a încheiat, la câteva zile după penalty-ul decisiv ratat pe Arena Națională!

Kylian Mbappe și-a decis viitorul: pleacă de la PSG

Le Parisien scrie, la 3 zile după meciul de la București, că Mbappe și-a decis viitorul: nu își prelungește contractul cu PSG, dar va rămâne la Paris încă un an. Actuala înțelegere expiră în vara viitoare, când starul va pleca liber de contract.

Telenovela Mbappe a ajuns la final, iar presa franceză scrie că un telefon al antrenorului Pochettino l-a convins pe tânărul atacant să își ducă la bun sfârșit contractul pe care îl are cu PSG.

Dorința fotbalistului este acum să rămână încă un an la vicecampioana Franței și să plece liber în 2022. În aceste condiții și-ar putea negocia mult mai bine salariul la viitoare echipă.

Real Madrid îl așteaptă pe Kylian Mbappe

Prestigiosul ziar francez amintește și de interesul celor de la Real Madrid pentru Kylian Mbappe. “Albii” s-au interesat în ultimele săptămâni despre situația atacantului lui PSG, însă răspunsul a fost scurt și la obiect: Mbappe nu e de vânzare.

Vrei să vezi cum respiră peștii sub apă? Hai în Digi Online să înveți cum se fac scufundările, azi de la 21:55, numai pe Digi Life!

Președintele Nasser Al-Khelaifi este conștien de riscul de a-și pierde gratis starul în vara viitoare, însă vrea să meargă până la capăt și nu-l lasă pe acesta să plece.

Negocierile privind prelungirea contractului lui Mbappe cu PSG stagnează de câteva luni, iar atacantul a refuzat până acum toate ofertele primite de la actuala echipă, semn clar că este decis să plece. Lucru care se va întâmpla în vara viitoare, când cea mai probabilă destinație va fi Real Madrid.

Sursa dig24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide