BREAKING NEWS
  • 23:59 » Alte 9 cazuri de variola maimuţei au fost raportate în ultima săptămână
  • 23:56 » Medicii de familie îl critică pe Rafila și se plâng că nu vor mai putea primi bolnavi la timp din cauza rețetelor de pastile de iod
  • 23:53 » Apelul Ministerului Afacerilor Interne, după ce trei oameni s-au înecat în doar câteva ore: „Nu vă mai riscați viața”
  • 23:50 » Ministerul Sănătății revine cu precizări despre pastilele cu iod: Se iau numai în caz de expunere după un incident nuclear
  • 23:46 » Un câine abandonat a fost salvat din pădure, la Brașov. Era legat cu sârmă de un copac și într-o stare avansată de deshidratare
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Echipa olimpică a Indiei a renunţat la echipamentul chinezesc Li Ning înaintea JO 2020: „Suntem conştienţi de sentimentele fanilor”.

Comitetul Olimpic Indian (IOA) a anunţat că renunţă la ţinutele oficiale şi echipamentul sportiv furnizat de compania chineză Li Ning, sponsorul său tehnic, din cauza sentimentelor antichineze din ţară, acestea urmând să fie înlocuite de articole de îmbrăcăminte fără brand, transmite Reuters.

Companiile chineze au înregistrat un recul în India, după ce 20 de soldaţi indieni au fost ucişi într-o confruntare cu militarii chinezi la graniţa din Himalaya, în iunie 2020.

IAO a precizat că a decis să rezilieze anticipat contractul cu Li Ning, care urma să expire după Jocurile de la Tokyo.

Acum şase zile, IAO a prezentat ţinuta şi echipamentul cu marca Li Ning pentru Tokyo, dar a anunţat marţi că delegaţia Indiei nu va mai purta brandul chinez din respect pentru sentimentele oamenilor din ţară.

„Suntem conştienţi de sentimentele fanilor noştri şi am decis să ne retragem din actualul contract cu un sponsor tehnic. Sportivii noştri, antrenorii şi staff-ul vor purta ţinute fără marcă, au declarat preşedintele IOA, Narinder Batra şi secretarul general IOA, Rajeev Mehta, prin intermediul unui comunicat, informează Agerpres.

IOA a început demersurile pentru găsirea unui nou sponsor tehnic al echipei olimpice.

Sursa digi24

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide