TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

A învățat multe de la mama soacră

S-au cunoscut, au lucrat împreună, s-au îndrăgostit, au pornit o relație, a cerut-o, s-au căsătorit civil și religios, au dansat toată noaptea alături de toți cei dragi, au ținut cont doar de principiile și dorințele lor și acum sunt fericiți.

 

Și dacă toate merg atât de bine și Cleopatra a povestit deja despre cât de bine se înțelege cu mama soțului ei, aceasta fiind alături de ea și sprijinind-o oricând are nevoie, iată că toată lumea a vrut să afle și despre relația lui Edward cu mama soacră. Se pare că și aici lucrurile stau destul de bine, astfel că tânărul chiar învață lucruri folositoare de la mama iubitei sale.

 

Chiar dacă femeia nu prea se afișează în medul public, aceasta a fost în spatele Cleopatrei la fiecare pas, asigurându-se că este bine. A învățat-o pe fiica sa cum să devină o femeie responsabilă, cum să gătească, dar și cum să mențină curățenia și asta chiar de la vârste fragede. Edward chiar povestea în urmă cu ceva timp că soția lui face niște preparate de te lingi pe degete, lucru la care nici măcar nu s-ar fi așteptat, luând în considerare că este foarte tânără, urmând să împlinească 19 ani în octombrie.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide