TRENDING
  • 9:41 » TOMAC
  • 21:00 » Accident rutier în Pădurea Priseaca. O persoană a fost dusă la spital.
  • 20:59 » Horoscop 22 martie 2023. Succes în afaceri pentru unele zodii.
  • 20:57 » Vremea 22 martie 2023: Se răcește în toată țara.
  • 20:56 » Fără păcănele la parterul blocurilor şi în localităţile mici. “Statul nu mai poate fi doar un martor la toată tragedia asta”.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Este anchetă la o şcoală din Bacău, acolo unde ziua unui elev de clasa a 2-a fost sărbătorită ca într-un bar! Vorbim despre o adevărată petrecere cu şampanie, cameramani, animatori şi chiar o cântăreaţă de muzică populară. Petrecerea surpriză care a avut loc în pauza mare a elevilor, a fost intens promovată pe reţelele de socializare şi a stârnit reproşurile părinţilor. Inspectoratul şcolar face acum o anchetă.

Totul s-a întâmplat în timpul unei pauze de 20 de minute, în jurul orei 10.00. Filmarea a fost postată pe o rețea de socializare, însă, ulterior, a fost ștearsă.

Conducerea Inspectoratului Școlar din județul Bacău a dispus o anchetă privind petrecerea inedită ce a avut loc la școală și transmite că dezaprobă astfel de practici. De altfel, reprezentanții instituției de învățământ au spus că la secretariatul unității a fost lăsată o cerere din partea unui părinte, prin care solicita accesul în școală, pentru a-i face o surpriză copilului cu ocazia zilei de naștere.

Elev de clasa a 2-a, sărbătorit în școală ca la bar

Însă, nu a specificat ce urma să se întâmple exact sau dacă vor fi și alte persoane prezente. Astfel, o mare surpriză a avut și conducerea școlii când a aflat că în unitatea de învățământ au intrat și o cântăreață de muzică populară, un cameraman, un fotograf. dar și animatori.

De altfel, reprezentanții școlii au spus că este în derulare o anchetă, iar comisia de disciplină întrunită va analiza întreaga situație. Totodată, reprezentanții școlii au transmis că regretă situația creată și că nu încurajează astfel de evenimente î n interiorul unității de învățământ.

sursa: observatornews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide