BREAKING NEWS
  • 23:49 » Din această toamnă școlile pot folosi catalogul electonic, dar trebuie tipărit obligatoriu și arhivat, propune ministerul Educației
  • 23:45 » Lugoj – Explozie într-un bloc de pe strada Aleea Brazilor (FOTO)
  • 23:44 » Ce se întâmplă cu roaming-ul de la 1 iulie: trebuie să știi dacă ai planuri de vacanță în străinătate
  • 23:38 » Singurul loc din România în care muntele se întâlnește cu „marea”. Trebuie să ajungi acolo măcar o dată în viață
  • 23:33 » Salt extrem cu parașuta, în Catedrala Mântuirii Neamului. Patriarhia Română vine cu o reacție dură
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Musk a scris că după impozitarea bogaților, planul va fi extins și va include noi taxe pentru americanii din clasa de mijloc. Totuși, la începutul acestui an au apărut informații că Musk și Bezos, nu au plătit nimic în ultimii ani din impozitul federal pe venit. Cu toate acestea, noua taxa nu apare în cadrul pachetului de politici interne lansat joi de Biden.

 

Tot vineri, Microsoft și-a recăpătat titlul de cea mai valoroasă companie din lume, după ce a scăzut cu puțin sub patru procente, ajungând să înregistreze venituri mai mici decât se preconiza în cel de-al patrulea trimestru. În timp ce Microsoft a reușit să depășească Apple, cu 1,1%, creșterile fiind mai mari decât se estimase pentru cel de-al 11-lea trimestru consecutiv.

Acum compania Microsoft a devenit mai valoroasă decât Apple, pentru prima oară de la începutul anului 2020. Compania este la un pas de a înregistra cele mai mari câștiguri săptămânale din ianuarie.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide