BREAKING NEWS
  • 14:20 » Ce e pe cale să facă România și de ce 2022 va fi la fel de importat ca 2007, anul intrării în UECe e pe cale să facă România și de ce 2022 va fi la fel de importat ca 2007, anul intrării în UE
  • 14:16 » UE ia în calcul crearea unei diplome universitare europene, recunoscută automat în toate ţările membre
  • 14:14 » A început ședința CSAT despre Rusia. Este analizează situația de securitate din Zona Mării Negre și de pe Flancul Estic
  • 14:11 » Rata de incidență crește rapid în toate județele. Cel mai mare număr de cazuri noi de COVID-19
  • 14:07 » SUA vor să scoată înaintea Chinei avionul F-35 de 100 de milioane de dolari prăbușit în mare
Daca ti-a placut, distribuie acum!

„Tot uit că încă mai trăieşti”, a răspuns Elon Musk pe Twitter duminică dimineaţă la mesajul postat de senatorul democrat Bernie Sanders, în care politicianul cerea ca cei extrem de bogaţi să-şi plătească echitabil taxele.

„Vrei să vând mai multe acțiuni, Bernie? Trebuie doar să spui …”, a adăugat Musk, o oră mai târziu.

Elon Musk a vândut în ultima săptămână acțiuni Tesla în valoare de 6,9 ​​miliarde de dolari și cu siguranță se încadrează perfect în descrierea lui Sanders, fondatorul Tesla și SpaceX fiind cea mai bogată persoană din lume, având o avere netă de 285 de miliarde de dolari, conform indicelui Billionaires de la Bloomberg.

În urmă cu o săptămână, Musk și-a întrebat urmăritorii de pe Twitter dacă ar trebui să-și vândă 10% din acțiunile pe care le deține la compania Tesla, pentru a plăti taxe, iar 58% dintre respondenţi au răspuns afirmativ.

În calitate de președinte al comisiei de buget a Senatului, Sanders a propus o taxă anuală pentru cele mai bogate persoane. Potrivit acestuia, în urma taxării celor mai bogate persoane s-ar strânge aproximativ 4,35 trilioane de dolari în următorul deceniu, iar averea miliardarilor s-ar înjumătăţi în 15 ani.

Sursa: digi24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide