TRENDING
  • 17:40 » Profesorii anunţă un nou protest joi sau vineri în Capitală, cu 20.000 de persoane. Nistor: Totul depinde de Guvern.
  • 17:39 » Horoscop 8 iunie 2023. Zodia care mută munţii din loc când vrea ceva. Nu este dispusă să facă compromisuri.
  • 17:37 » Elev omorât în drum spre școală, spulberat de un camion plin cu lemne. Ce daune au stabilit judecătorii, la mai bine de 3 ani de la tragedie?
  • 17:35 » Miracol, după un gest extrem: O femeie s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc, în Timişoara, dar a supravieţuit.
  • 17:34 » Vremea de mâine, 8 iunie. Va ploua în cea mai mare parte a ţării. Maximele se pot încadra între 21 şi 29 de grade.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Emma ajunge în sferturile de la Transylvania Open după ce a învins-o joi pe Ana Bogdan cu 6-3, 6-4 pe tabela de marcaj. Meciul a fost unu spectaculos, în care tânăra sportivă a dominat terenul, fără drept de apel.

Emma Răducanu a avut un debut destul de admirabil şi în actul secund, cu break, dar Ana Bogdan a revenit şi a egalat, 2-2. Un nou break, reuşit de Emma la 3-3, a făcut diferenţa în cele din urmă, Răducanu câştigând cu 6-4. Și în primul tur, Răducanu a cucerit tabela de marcaj cu un puternic 3-0, greu de egalat de adversara sa din țara gazdă a competiției.

 

Câștigătoarea de la ultimul turneu de Grand Slam US Open a uimit asistența de la Cluj. Sportiva a dominat într-un mod aparte primul serviciu, cu un procentaj de aproape 90%, rezultat greu de egalat de alte jucătoare de tenis. Pentru noua reușită de astăzi, Emma şi-a asigurat un cec de 5.800 de dolari şi 60 de puncte WTA. De partea cealaltă, Ana Bogdan rămâne cu 3.675 de dolari şi 30 de puncte WTA.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide