TRENDING
  • 21:28 » Primarii a două comune din Bihor sunt cercetaţi penal pentru că ar fi obţinut fonduri de la Guvern pe baza unor documente contrafăcute
  • 21:26 » Klaus Iohannis mulțumește Germaniei pentru că sprijină aderarea României la Schengen: “Prietenul la nevoie se cunoaște”
  • 21:23 » Turcia a arestat 20 de persoane pentru presupuse legături cu atentatul terorist comis duminică la AnkaraTurcia a arestat 20 de persoane pentru presupuse legături cu atentatul terorist comis duminică la Ankara
  • 21:18 » Caz revoltător în Alba. Un tânăr cu handicap grav, umilit de un medic din Comisia de Evaluare: „Ar putea pune marfă pe raft la magazin”
  • 21:10 » Geoană propune ca România să se alăture Franței și Marii Britanii într-o Antantă Cordială pentru mediu
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Emma Răducanu, record mondial reușit în premieră: e prima jucătoare venită din calificări care ajunge în finala unui Grand Slam

Emma Răducanu rescrie nu doar istoria Openului American, ci și întregul curs al tenisului mondial. La 18 ani, numărul 150 WTA a devenit prima jucătoare venită din calificări care se califică în finala unui turneu de mare șlem. Performanța nu a fost atinsă până în prezent nici în tenisul feminin, și nici în probele masculine.

Emma Răducanu este cea mai tânără finalistă britanică de Grand Slam în ultimii 62 de ani și prima jucătoare din Marea Britanie care joacă finala unui turneu de mare șlem în ultimii 44 de ani, notează Telegraph Sport.

Emma Răducanu, 9 victorii la US Open și zero seturi pierdute

Mai presus de asta, Emma Răducanu a reușit cele 9 victorii la US Open 2021 – trei în calificări și șase pe tabloul principal fără să piardă vreun set -, prin urmare a stat pe teren mai puțin decât Leylah Fernandez, deși a jucat cu trei meciuri mai puțin. Fernandez a petrecut 12 ore și 45 de minute în meciurile câștigate, în vreme ce Răducanu doar 11 ore și 34 de minute, informează Ben Rothenberg.

Finala US Open 2021 dintre Emma Răducanu și Leylah Fernandez va avea loc sâmbătă-seară, în jurul orei 22:00, fus orar românesc.

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide