TRENDING
  • 20:28 » O tumoră de 45 de kilograme a fost scoasă din abdomenul unei femei din Botoșani, care a mers la medic când a văzut că se îngrașă brusc
  • 20:25 » Primarul unei comune din Alba a murit. A fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinţei
  • 20:22 » Povestea impresionantă a unui director din Călărași. Umblă din poartă în poartă pentru a-i convinge pe copii să meargă la școală
  • 20:16 » Un spital din București a înființat Registrul Naţional Unic al Pacienţilor Arşi
  • 20:06 » Un pădurar din Bistrița a încercat să scape de amendă cu țuică, pastramă și cârnați. A fost prins în flagrant
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Cum scapi de emoțiile negative

Cu siguranță nu de puține ori te-ai trezit în mijlocul unei situații din care vrei să ieși cu orice preț triumfător în fața celorlalți. În acerba luptă nu ai în minte decât că „adversarul” care poate fi un simplu partener de discuție este mai slab decât tine, mai puțin pregătit sau poate chiar mai naiv. 

De altfel, mulți nutriționiști recomandă ca perioada în care alegi să urmezi o dietă echilibrată să îți eliberezi și mintea de lucrurile negative și chiar să dormi suficient de mult, semn că psihicul are o influență uriașa atunci când îți dorești să faci o schimbare fizică.

 

Meditează

Orice situație „sumbră” pare mult mai ușor abordabilă după un moment în care reflectezi cu atenție asupra acestuia. 

Nu îți mai privi interlocutorii ca pe adversari

Dorința de a fi cel mai bun este de cele mai multe ori justificată făcând parte din natura umană. Atunci când alegi să îl vezi pe celălalt mai slab decât tine doar pentru a-ți hrăni orgoliul, contextul nu va fi niciodată de bun augur pentru tine.

Călătorește mai mult

Oricând de ciudat ar părea, atunci când călătorești și implicit descoperi lucruri noi, te încarci cu emoții pozitive, care vor acoperi bagajul de trăiri negative. 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide