BREAKING NEWS
  • 20:16 » Dmitri Peskov: Ucraina face în mod constant declarații care se contrazic, nu știm dacă realizează starea reală a lucrurilor
  • 20:14 » Psihologi criminalişti au făcut portretul asasinului care și-a ucis și tranșat iubita: Cum a ajuns profesorul universitar să omoare cu sânge rece
  • 20:07 » Irina Tănase are un nou iubit: l-a înlocuit pe Liviu Dragnea cu Regele Medicamentelor (Presă)
  • 20:00 » LIVE TEXT A 93-a zi de război. Rușii au înconjurat orașul Severodonețk. Alte 70 de cadavre, găsite sub dărâmături în Mariupol
  • 19:41 » „Putin nu ascultă pe nimeni. Planul său este să guverneze Rusia până moare”. Ucrainenii avertizează că războiul „se va prelungi”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Epidemiolog: Moartea seceră acum românii cu o viteză de un deces la 3.3 minute

Un român moare din trei în trei minute din cauza COVID-19, iar în curând, România va depăși pragul total de 50.000 de morți de la începutul pandemiei, medicul doctor Octavian Jurma.

Specialistul a analizat statisticile COVID de săptămâna trecută și a constatat că au fost atinse noi recorduri.

„3.072 decese într-o singură dată. Moartea seceră acum românii cu o viteză de 1 deces la 3.3 minute oficial, 439 decese pe zi și 13.367 decese pe lună”, scrie în analiza făcută de Octavian Jurma, potrivit Mediafax.

Potrivit medicului, numărul foarte mare de decese a depășit bilanțul altor tragedii.

„Este echivalentul a 45 de tragedii Colectiv din 2015, 3 revoluții din 1989, 2 cutremure din 1977 și 1 atac terorist ca cel din 9.11 în SUA”, a calculat Jurma.

„Și asta doar în această săptămână! Săptămâna viitoare vom mai adăuga 3.000 de decese și vom depăși pragul total de 50.000 de morți de la începutul pandemiei. Mare majoritatea orașelor din România au o populație mai mică de 50.000 de suflete”, a explicat epidemiologul.

Medicul mai spune că tragedia putea fi prevenită.

„Iar pentru fiecare român ucis, mai sunt zece vindecați, dar schilodiți, care adesea nu măcar nu înțeleg ce li se întâmplă și câte de mare este prețul minciunii care ia ținut departe de vaccin. Ce au aceste morți în comun cu cele de la Colectiv? Puteau fi prevenite de autoritat”, a precizat Octavian Jurma.

SURSA: Digi24.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide