BREAKING NEWS
  • 20:16 » Dmitri Peskov: Ucraina face în mod constant declarații care se contrazic, nu știm dacă realizează starea reală a lucrurilor
  • 20:14 » Psihologi criminalişti au făcut portretul asasinului care și-a ucis și tranșat iubita: Cum a ajuns profesorul universitar să omoare cu sânge rece
  • 20:07 » Irina Tănase are un nou iubit: l-a înlocuit pe Liviu Dragnea cu Regele Medicamentelor (Presă)
  • 20:00 » LIVE TEXT A 93-a zi de război. Rușii au înconjurat orașul Severodonețk. Alte 70 de cadavre, găsite sub dărâmături în Mariupol
  • 19:41 » „Putin nu ascultă pe nimeni. Planul său este să guverneze Rusia până moare”. Ucrainenii avertizează că războiul „se va prelungi”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Este Dacia Duster protejată împotriva ruginii și coroziunii? Cum arată după 8 ani de folosință

Un polonez a controlat în amănunt Dacia Duster pentru a vedea cât de bine rezistă împotriva ruginii și coroziunii.

Vloggerul de la canalul de YouTube Fix and Drive a publicat un clip în care inspectează pe dedesubt două exemplare Dacia Duster.

Prima data este analizat un Duster produs în anul 2013. După opt ani de folosință SUV-ul produs la Mioveni ne arată că încă se ține bine, zonele afectate de rugină fiind destul de puține.

Dacia Duster este bine protejată împotriva ruginii și coroziunii

Apoi, spre finalul clipului vloggerul se bagă sub o altă Dacia Duster, un exemplar produs în anul 2019. În cazul acestuia petele de rugină sunt și mai puține.

Separat de verificarea de mai sus, vloggerul a testat dacă oțelul din care este fabricată Dacia Duster este zincat. Aparatul de măsurare arată că da, tabla cu care este acoperit Duster este zincată.

Oțelul zincat este un oțel care a fost supus unui proces chimic pentru a-l face rezistent la coroziune. Oțelul este acoperit cu straturi de oxid de zinc, deoarece zincul este un metal protector care nu ruginește ușor.

Sursa promotor

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide