TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Potrivit unei declarații făcute vineri, de Martina Fietzde, purtătoarea de cuvânt a guvernului german, este important ca la nivelul întregului bloc european să existe o coordonare, iar acțiunile întreprinse să se încadreze în actualele regulamente ale pieței interne a UE, potrivit Agerpres.

Săptămâna viitoare, la Bruxelles va avea loc o întâlnire la Consiliul European unde se va discuta despre această situație.

Prețurile contiuă să crească și pentru gazele naturale, ceea ce înseamnă că acestă iarnă va fi una cu adevărat dificilă pentru Europa. Din acest motiv pentru a face față acestei crize mai multe state au început deja să ia măsuri pentru a le veni în ajutor cetățenilor.

 

În timp ce în Germania, autoritățile au decis să reducă o taxă suplimentară pentru energia verde din facturile consumatorilor, astfel încât să mai atenueze din impactul pe care aceste majorări de preț îl va avea asupra populației.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide