TRENDING
  • 20:28 » O tumoră de 45 de kilograme a fost scoasă din abdomenul unei femei din Botoșani, care a mers la medic când a văzut că se îngrașă brusc
  • 20:25 » Primarul unei comune din Alba a murit. A fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinţei
  • 20:22 » Povestea impresionantă a unui director din Călărași. Umblă din poartă în poartă pentru a-i convinge pe copii să meargă la școală
  • 20:16 » Un spital din București a înființat Registrul Naţional Unic al Pacienţilor Arşi
  • 20:06 » Un pădurar din Bistrița a încercat să scape de amendă cu țuică, pastramă și cârnați. A fost prins în flagrant
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Europa se pregătește pentru EURO 2024! UEFA a realizat o prezentare inedită a logo-ului oficial

În această seară pe Olympiastadion din Berlin a fost prezentat oficial logo-ul EURO 2024.

profimedia-0636745754

Evenimentul de prezentare a fost transmis în direct pe site-ul oficial UEFA la ora 20:24, ora Germaniei.

Europa se pregătește pentru EURO 2024! UEFA a realizat o prezentare inedită a logo-ului oficial

În mai puțin de trei ani, Germania va găzdui în nu mai puțin de zece orașe Campionatul European. Prezentarea logo-ului s-a făcut pe Olympiastadion și nu a lipsit un spectacol impresionant de lumini.

Logo-ul EURO 2024 este inspirat de cele 55 de asociații membre UEFA, mai precis de culorile țărilor care sunt așezate de jur împrejurul trofeului.

Brand-ul promovează un EURO unde oricine să se simtă bine primit, iar diversitatea să fie sărbătorită. Fotbalul este locul unde oricine ar trebui să se simtă acasă, iar acest logo este primul pas în construirea acelui loc în Germania pentru EURO 2024. Logo-ul, de la culori la videoclipul de prezentare celebrează diversitatea fanilor și a fotbalului european”, scrie pe site-ul oficial UEFA.

Președintele UEFA, Aleksander Ceferin, a fost prezent la ceremonia de prezentare a logo-ului și a transmis că este încântat de noul EURO: ”Este minunat să vedem logo-ul UEFA EURO 2024 cum prinde viață pe iconicul Olympiastadion. De acum înainte, turneul final are o identitate de brand care reflectă ambiția noastră: un EURO care să fie cu adevărat pentru toți. Pentru o lună, vom fi uniți de fotbal în inima Europei”.

 

La ultima ediție a Campionatului European desfășurată în această vară,Italia a scris istorie dupa ce a invins in finala Anglia cu scorul de 1-1 (3-2 d.ld.)

Finala Italia – Anglia a ajuns la loviturile de departajare după ce scorul a fost 1-1 la capătul celor 120 de minute. Pentru Italia au înscris de la 11 metri Domenico Berardi, Leonardo Bonucci și Federico Bernardeschi, în timp ce Andrea Belotti și Jorginho au ratat. Pentru Anglia au marcat Harry Kane și Harry Maguire, în timp ce Marcus Rashford, Jadon Sancho și Bukayo Saka au ratat.

sursa:digi sport


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide