TRENDING
  • 21:46 » Horoscop 31 mai 2023. Zodia care ar putea primi o sumă considerabilă de bani.
  • 21:43 » Vremea 31 mai 2023. Temperaturi de 30 de grade Celsius în sudul țării. Pe seară sunt așteptate furtuni.
  • 21:41 » Gheorghe Dincă a fost condamnat definitiv la 30 de ani de închisoare.
  • 21:40 » Greva profesorilor continuă. Ce au discutat sindicaliştii din Educaţie cu preşedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni: “Nu este un pas înapoi”.
  • 21:38 » Un pas greşit i-a adus sfârşitul. O femeie de 50 de ani din Ialomiţa a murit după ce a căzut într-o hazna.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

EUROPARLAMENTARUL EUGEN TOMAC, LA SĂRBĂTOAREA „LINCOLN DAY”

Europarlamentarul Eugen Tomac s-a aflat, la finele săptămânii trecute, în Statele Unite ale Americii, pentru a participa la sărbătoarea „Lincoln Day”. Vizita a avut loc la Mar-a-Lago, în Florida și fost prilejuită de invitația adresată europarlamentarului român de către membri ai partidului Republican. Eugen Tomac a avut astfel o întâlnire cu senatorul Rock Scott în cadrul căreia au discutat despre “situația generată de războiul declanșat de Rusia și provocările pe care le înfruntă R. Moldova.”

Într-un mesaj postat pe pagina sa de FB după această întâlnire europarlamentarul Eugen Tomac a subliniat următoarele: „Concluzia senatorului Scott este cât se poate de realistă: dacă Ucraina va pierde războiul, R. Moldova este în pericol major. Prin urmare, este imperios să susținem și să apărăm pe toate palierele R. Moldova. De asemenea, să investim continuu în înzestrarea armatei României și să consolidăm în fiecare zi parteneriatul nostru cu Statele Unite ale Americii.”

 

SursaFB Eugen Tomac.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide