TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

EXCLUSIV | Mirel Rădoi nu concepe o înfrângere cu Islanda: ”Nici nu vrea să se gândească la așa ceva”

Meciul ar putea fi unul decisiv pentru soarta selecționerului, care se gândește să părăsească echipa națională în cazul unei campanii dezastuoase, în tripla cu Islanda, Macedonia de Nord și Liechenstein.

Violeta Colgiu, corespondentul trimis de PRO TV în Islanda, pentru meciul din preliminariile Cupei Mondiale din Qatar, a vorbit despre energia pozitivă pe care o are Mirel Rădoi, înaintea partidei ce va fi transmisă de PRO TV de la ora 21:45:

Chiar nu vrea să se gândească la înfrângere. L-am văzut sincer, că și-a dorit Islanda la tragerea la sorți, chiar vrea să își ia o revanșă. A fost întrebat dacă o să își dea demisia dacă ia pierde, a spus că nici nu vrea să se gândească la așa ceva. 

Pe vremea domnului Pițurcă sau a domnului Iordănescu era la antrenament primul 11 versur rezervele. Acum, nu mai știm nici noi, nu mai știe nici el. Nu ai cum să îți dai seama. 

Așteptăm vreo 400 de români, având în vedere că suntem pe locul 3 în rândul străinilor, iar în Feroe suntem pe locul 1”.

sursa:sport.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide