BREAKING NEWS
  • 17:13 » Noua fântână arteziană din Satu Mare, distrusă de două autoutilitare MAI care au trecut peste ea
  • 17:10 » Franța. Legea certificatului de vaccinare, constituțională. Patronii de baruri au voie să ceară și actul de identitate
  • 17:04 » Sorana Cîrstea, prima reacție după calificarea în optimi la Australian Open
  • 16:56 » „Megaberg”, aisbergul uriaș desprins de Antarctica și topit complet în călătoria spre Sud. A eliberat și 1,5 miliarde de tone apă/ zi
  • 16:49 » Cod galben de ninsori și viscol, valabil până luni. Care sunt zonele vizate
Daca ti-a placut, distribuie acum!

In sedinta din aceasta seara de la ora 18:00, impreuna cu presedintele P.R.M – Filiala Timis,  domnul Ghassan Aboultef, care a avut loc la sediul P.R.M. din Timisoara, s-au dezbatut mai multe subiecte pe tema nationala.

S-a discutat despre exemplul tarilor vecine care isi accentueaza identitatea nationala prin intermediul tinerilor. Tinerii trebuie incurajati sa isi regaseasca identitatea, trebuie sustinuti atat din punct de parental cat si din punct de vedere al pedagogilor, profesorilor sau mentorilor. On-line-ul arunca si ultima povara pe umerii parintilor coplesiti de munca si facturi. Suntem generatia constienta ca “si copilul trebuiee sa devina om”!

Ce le putem oferi copillor ca sa devina oameni, si cum ii putem sustine?

Le putem oferi incredere ! Increderea este în general definită ca o credinţă pozitivă în binele din oameni şi din lume. Încrederea este o emoţie şi un raţionament, în acelaşi timp. Presupune să îţi arăţi vulnerabilitatea către oameni cu credinţa că aceştia nu vor profita de ea iar noi vom avea grija sa nu profite nimeni de increderea copiilor in adulti, parinti, profesori fiindca Noua ne pasa!

In sedintele urmatoare vom dezbate desigur si alte subiecte importante pentru comunitatea in care traim, subiecte de interes national, pe care le vom discuta cu membrii partidului din mai multe orase din Romania.

Galerie FOTO Simona Dobrican

 

Articol realizat exclusiv pentru CotidianOnline.ro

Editor Simona Dobrican in colaborare cu Doru L.M.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide