TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Există un Lamborghini Urus în care nu poți să te urci fără ochelari de soare. Ce culoare apare la interior?

La soare te poți uita, dar la această mașină, ba. Există un Lamborghini Urus în care poți să urci doar cu ochelari de soare. Altfel riști să ai nevoie urgentă de un oftalmolog. Ce culoare apare la interior?

Nu este orice Lamborghini Urus. Ci unul care a trecut prin atelierul companiei de tuning Mansory. Partea frontală face SUV-ul să arate ca un șarpe veninos, pregătit de atac.  Capota este din fibră de carbon. Logo-ul Lamborghini a fost înlocuit de cel al casei de tuning. Mansory a decupat ventilații noi pe capotă și în aripi.

 

Patru eleroane au apărut în partea posterioară. Două sunt pe ușa portbagajului, unul vine în continuarea acoperișului și un altul apare pe acoperiș, pentru a asigura forța de apăsare necesară și pentru a îmbunătăți fluxul de aer.

Mașina poartă jante colosale de 24 de inci și etriere fosforescente, care se asortează cu accentele colorate de pe caroserie.

Atunci când se deschide portiera însă, e musai să-ți pui o pereche de ochelari de soare. Aproape totul la bord este verde fosforescent. Scaunele, volanul, fețele ușilor, cotiera centrală, parțial și volanul. Pe volan apar însă, și reflexii purpurii, la fel ca pe difuzorul de aer și pe praguri.

Odată ce apeși butonul de pornire amplasat pe acoperiș (la interior, nu la exterior!), din cele trei terminații ale evacuării se aude un răcnet de fiară sălbatică. Ce-i drept, impropriu spus “terminații”, pentru că sunt false.

Sub capotă funcționează un motor V8 twin turbo de 4.0 litri, care dezvoltă acum 810 cai putere. De 3,2 secunde are nevoie pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.

Lamborghini Urus cu interior imposibil este de vânzare. Ce preț are?

SUV-ul Lamborghini Urus cu exterior ultra-agresiv și interior verde fosforescent se vinde în Dubai. Acolo, în Emirate, super SUV-ul modificat nu este o raritate.

Mașina poate fi văzută la un dealer specializat în vânzări de modele exotice și exclusiviste. Prețul său de pornire este de 720.000 de dolari.

Sursa promotor


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide