BREAKING NEWS
  • 23:59 » Alte 9 cazuri de variola maimuţei au fost raportate în ultima săptămână
  • 23:56 » Medicii de familie îl critică pe Rafila și se plâng că nu vor mai putea primi bolnavi la timp din cauza rețetelor de pastile de iod
  • 23:53 » Apelul Ministerului Afacerilor Interne, după ce trei oameni s-au înecat în doar câteva ore: „Nu vă mai riscați viața”
  • 23:50 » Ministerul Sănătății revine cu precizări despre pastilele cu iod: Se iau numai în caz de expunere după un incident nuclear
  • 23:46 » Un câine abandonat a fost salvat din pădure, la Brașov. Era legat cu sârmă de un copac și într-o stare avansată de deshidratare
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Experiment pe Centura Capitalei. Cât timp pierde zilnic un șofer ca să ajungă la serviciu

centura capitalei_Photos_Octav_Ganea

Șoseaua de centură a Capitalei este sufocată de traficul intens Foto: INQUAM Photos/Octav Ganea

 

Camioanele și autoturismele stau zilnic în coloane kilometri ce pe centura Capitalei. Se merge bară la bară, cu viteza melcului. Un șofer din București a arătat cât timp pierde în fiecare zi ca să ajungă la serviciu.

George Ene este inginer în construcții și în fiecare zi trebuie să parcurgă același traseu. Din București până în Domnești.

George Ene: “De cele mai multe ori îmi iau măsuri de siguranță. Plec întotdeauna mai devreme, dar nu întotdeauna calculul de acasă se potrivește și cu cel de pe traseu. Sun foarte multe blocaje, pierd undeva la o oră, o oră și un sfert”.

Pe lângă aglomerație, George se lovește și de gropile din șosea.

Cu toate că este o mașină destul de rezistentă, la o anumită perioadă trebuie să îi fac o verificare, să îi fac reparații, spune el.

George este doar unul dintre șoferii care se lovesc de aceeași problemă zi de zi.

Șofer: O jumătate de oră pentru 3 km.

Reporter: Cum vi se pare traficul de aici de pe centură?

Șofer: Infernal. Nenorocire mare și căldură.

Șofer: E groaznic traficul. De 3 ori fac drumul ăsta pe zi, dus-întors. Nu mai putem de praf. Mereu spălăm mașinile și degeaba. Se pune praful în secunda 2.

Traficul este aglomerat la orice oră din zi pentru că se fac lucrări de reabilitare a șoselei și din cauza asta se circulă doar pe câte o bandă pentru fiecare sens.

Chiar dacă este aglomerat și se circulă bară la bară, riscul accidentelor este la fel de mare. De la începutul anului și până acum, 11 persoane au fost grav rănite, iar două dintre ele și-au pierdut viața pe centura Capitalei.

Sursa: Digi24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide