BREAKING NEWS
  • 20:16 » Dmitri Peskov: Ucraina face în mod constant declarații care se contrazic, nu știm dacă realizează starea reală a lucrurilor
  • 20:14 » Psihologi criminalişti au făcut portretul asasinului care și-a ucis și tranșat iubita: Cum a ajuns profesorul universitar să omoare cu sânge rece
  • 20:07 » Irina Tănase are un nou iubit: l-a înlocuit pe Liviu Dragnea cu Regele Medicamentelor (Presă)
  • 20:00 » LIVE TEXT A 93-a zi de război. Rușii au înconjurat orașul Severodonețk. Alte 70 de cadavre, găsite sub dărâmături în Mariupol
  • 19:41 » „Putin nu ascultă pe nimeni. Planul său este să guverneze Rusia până moare”. Ucrainenii avertizează că războiul „se va prelungi”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Expoziția de grafică și gravură „Artes Mechanicae” Răzvan Dragoș la Muzeul de Arta din Târgoviște

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, vă invită să vizitați, începând cu data de 2 noiembrie 2021, expoziţia de artă Artes Mechanicae”, a artistului Răzvan DRAGOȘ, care va fi deschisă la Muzeul de Artă din Târgovişte.

Expoziția prezintă o selecție de 14 lucrări de grafică (desen, gravură și monotip), realizate în ultimii doi ani, și înfăţișează publicului necontenita cercetare creatoare a graficianului Răzvan Dragoș Petrișor. Vizitatorii pot descoperi în această expoziție o continuare a seriei de lucrări Artes mechanicae, inițiată încă din anii de studenție, în care tânărul artist fructifică posibilitățile grafice și compoziționale, în tehnici diverse, însă pe aceeași temă.

Numele acestui artist nu este anunțat publicului târgoviștean pentru întâia dată, el fiind întâlnit și cu alte ocazii pe simezele Muzeului de Artă ori ale Muzeului de Istorie din Târgoviște. Așadar, Răzvan Dragoș a mai fost la Târgoviște în calitate de expozant, dar și premiant la diferitele ediții ale Bienalei Naționale de Gravură „Gabriel Popescu”, organizate de Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște.

Expoziția poate fi vizitată la Muzeul de Artă din Calea Domnească nr. 185, începând de marți 2 noiembrie 2021, ora 08:00. Expoziția este deschisă până la data de 27 noiembrie 2021, de marți până duminică, în intervalul orar 08:00 – 16:00.

Compartimentul Imagine, Relații Externe – Consiliul Județean Dâmbovița


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide