TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Fata de 13 ani din Cluj dată dispărută după ce nu a ajuns acasă de la şcoală s-a întors la domiciliu
Fata de 13 ani din Cluj-Napoca dată dispărută după ce, luni, nu a ajuns acasă de la şcoală şi căutată de poliţişti s-a întors la domiciliu.
„În cursul serii de 23 aprilie a.c. minora a revenit la domiciliu. Din primele verificări a rezultat că aceasta nu a fost victima vreunei infracţiuni”, a transmis IPJ Cluj.

Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată, luni, despre faptul că minora Coloji Mirabela, în vârstă de 13 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, ar fi ieşit de la şcoala la aceeaşi dată, în jurul orei 11:30, dar nu s-a întors acasă.

Poliţiştii au făcut publice semnalmentele fetei şi i-au îndemnat pe cei care pot oferi informaţii despre fată să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să sune la 112.
Sursa:Digi24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide