BREAKING NEWS
  • 16:21 » APIA: Plăţi de 1,26 miliarde de euro pentru 745.155 de fermieri ce au depus Cerere unică de plată în 2021
  • 16:11 » Luptă în instanță pentru „Babele” şi „Sfinx”. Prefectura Prahova: Monumentele rămân în domeniul public al oraşului Buşteni
  • 15:54 » Cum se folosesc testele de salivă în școli. Demonstrația făcută de miniștrii Rafila și Cîmpeanu
  • 15:47 » OMS avertizează: „Probabilitatea ca Omicron să se răspândească la nivel mondial este ridicată”
  • 15:44 » Un șofer beat oprit de poliție în Predeal a încercat să ofere 8.000 de lei agenților ca să-l lase să plece
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Asociația Centrul Diaconal “Casa Creștină” lansează astăzi faza a II-a a proiectului Îmbracă un copil de Paști în haine noiîntrucât în urma mesajelor și telefoanelor primite ieri, toți cei 10 copii propuși spre a li se face o bucurie de Sfintele Paști au fost “adoptați” de persoane cu suflet nobil, dornice să ajute.

În acest sens, propunem astăzi un nou grup de 10 copii, care au nevoie de sprijinul nostru, adresând în același timp invitația de a ne semnala cazuri sociale, spre a fi analizate și promovate în cadrul proiectului. Menționăm că lista copiilor va fi actualizată de fiecare dată când donatorii vor “adopta” toți copiii propuși spre ajutorare.

Ce înseamnă aceasta?

Propunem spre sprijin cazurile a 10 copii cu vârste cuprinse între 4 si 18 ani, din județul Dâmbovița, proveniți din familii care se află în dificultatea de a le asigura haine noi de Sfintele Paști. Cazurile au fost semnalate de preoții de la parohiile cu care colaborăm, dar în cadrul campaniei așteptăm propunerile de beneficiari și pe pagina oficială de Facebook a Asociației sau prin intermediul paginii web www.casacrestina.ro.

Cine dorește să fie alături de noi, își poate alege un copil să-l “îmbrace” de Sf Paști și pe care îl poate cunoaște oricând.
Cine dorește păstrarea anonimatului , va primi o fotografie cu copilul si cu ce i-a cumparat prin intermediul Asociației noastre!

Menționăm faptul că pentru acest proiect donatorii sunt rugați să doneze numai haine noi, personalizate pe măsurile copilului selectat,

Donațiile pentru acest proiect se pot face în contul Asociației Centrul Diaconal “Casa Creștină” RO85RNCB0128045415040001 specificând la detaliile de plată

Proiect Paști și inițialele copilului selectat pentru donație.

Pentru detalii suplimentare ne puteți contacta la sediul Asociației Centrul Diaconal “Casa Creștină”, situat în mun. Târgoviște, Calea Domnească, nr. 261,

pe pagina oficială de facebook Asociația Centrul Diaconal “Casa Creștină”, pe pagina web www.casacrestina.ro , sau la numerele de telefon:

0245.217.936 Centrul Social Creștin

0762.222.304 Pr. Adrian Rada – Director executiv

0733.114.905 Bobu Cătălina – Asistent social

11. N.Ș. are numai 4 ani și se află în grija bunicii. Părinții copilului lucrează sezonier în străinătate pentru a-i putea oferi copilului cele necesare unui trai decent. Bunica, cea care se ocupă de Ș. nu are nicio sursă de venit. Ea beneficiază se serviciile de masă oferite în cadrul Cantinei sociale Sf. Ap. Petru și Pavel a Arhiepiscopiei Târgoviștei. Ș. și-ar dori ca părinții lui să stea acasă cu el, să îl ducă la grădiniță, să nu mai plece la muncă……departe. Este un copil poznaș, sociabil.

– înălțimea 1, 05 m;  greutate 15 kg;  culori preferate: albastru și verde; mărime încălțăminte: 29.

  1. V.I.A., 13. V.D.Ș. și 14. V.T.A.

Familia celor trei micuți este formată din cinci membrii. T.A. și cei doi frățiori ai lui, mai mici sunt modele de ascultare și înțelepciune. Tatăl este singurul angajat al familiei, cu un salariu minim pe economie, iar mama este casnică, se ocupă de creșterea și educarea celor trei băieței. Toți copiii sunt înscriși într-o formă de învățământ și frecventează cu regularitate cursurile. Familia este apropiată de biserică și duminica vin să-i aducă mulțumire lui Dumnezeu pentru tot ajutorul pe care l-au primit în săptămâna anterioară.

V.I.A. este la grădiniță, are 6 ani și este un băiețel cuminte.

– înălțime: 1, 10 m; mărime încălțăminte: 28;

V.D.Ș. este elev în clasa a I-a, are 7 ani și 5 luni și este un băiețel vesel.

– înălțime: 1, 16 m; mărime încălțăminte: 29.

V.T.A. este elev în clasa a II-a, are 9 ani, iar rezultatele la școală sunt bune.

– înălțime: 1, 20 m; mărime încălțăminte: 31.

  1. E. R. F., 16. E.M. și 17. E.V.

Familia E. este formată din cinci membrii. Tatăl copiilor are probleme de sănătate, iar în prezent este pensionat pe caz de boală. Venitul familiei este de 1 600 lei lunar (alocațile copilor, pensia tatălui). M. și V. sunt înscriși la școală și urmează cursurile cu regularitate.

R. F. are 6 ani și este un băiețel fâșneț.

– înălțime: 1, 05 m; greutate 15 kg; mărime încălțăminte: 27.

E.M. are 7 ani și este o fetiță cuminte și isteață, îi place culoare roz.

– înălțime: 1, 25 m; greutate 22 kg; mărime încălțăminte: 29.

E.V. are 9 ani și este un băiețel vesel.

– înălțime: 1, 40 m; greutate 37 kg; mărime încălțăminte: 37.

18.P.Ș.I are 13 ani și este un băiat ascultător, este elev în clasa a VI-a și urmează cu regularitate cursurile. Băiatul a fost recent operat de apendicită, însă operația nu a decurs cum a trebuit și a făcut peritonită. În prezent are infecție și merge regulat la doctor pentru tratament. Băiatul locuiește alături de părinți. Tatăl copilului este cel care asigură venitul, care de cele mai multe ori nu este suficient pentru nevoile familiei.

– înălțime: 1, 70 m; greutate 45 kg; mărime încălțăminte: 40,5.

  1. D.M.Ș. are 7 ani, este o fetiță veselă, îi place să cânte, să citească. Este elevă în clasa I și urmează cu regularitate cursurile. Mama este casnică, se ocupă de creșterea și educația Ș., iar tatăl lucrează sezonier în străinătate pentru a-i oferi cele necesare dezvoltării. Ș. mai are un frățior care este crescut de bunică, datorită faptului că în prezent mama s-a recăsătorit.- înălțime: 1, 35 m; greutate 25 kg; mărime încălțăminte: 31.

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide