BREAKING NEWS
  • 1:21 » Vaccinul românesc este gata
  • 0:25 » Premierul Ciucă anunță plafonarea prețului la energie și la gaze, de la 1 februarie
  • 0:23 » Gradul de siguranță în școli, între 76 și 82%, spune Cîmpeanu. Ce a răspuns ministrul la întrebarea „cum își trimite copilul la școală”
  • 0:22 » Ciucă: Un milion de facturi trimise greșit vor fi refăcute, fără ca oamenii să fie debranşaţi sau să plătească penalități
  • 0:20 » FOTO: Un minor şi doi tineri din Afganistan, depistaţi la frontiera Giurgiu, ascunşi într-un TIR turcesc
Daca ti-a placut, distribuie acum!

FC Barcelona face orice pentru a-l păstra pe Dembele: francezul e dorit în Anglia. Ce propunere i-ar fi oferit catalanii

După o pauză lungă din cauza accidentărilor, Ousmane Dembele începe să își reintre în forma care l-a consacrat

Introdus în cea de-a doua repriză a partidei cu Benfica Lisabona din Liga Campionilor, francezul începe să își revină și să fie reintrodus în angrenajul echipei.

Noul antrenor al catalanilor îl consideră un om-cheie pentru echipă, iar reintegrarea sa în formație se va face treptat, pentru a nu risca o nouă accidentare.

“Și-a asumat niște riscuri, m-a surprins plăcut. Alții ar fi ales să nu joace. Pe poziția sa, cu multă muncă, poate deveni cel mai bun jucător din lume. Nu am nicio îndoială despre capacitățile sale. Prelungirea contractului reprezintă o prioritate”, a declarat Xavi.

Potrivit informațiilor prezentate de jurnalistul Ekrem Konur și ESPN, FC Barcelona i-a propus prelungirea contractului până în iunie 2026, însă nu s-a ajuns încă la o înțelegere.

Agentul lui Dembele are alte planuri pentru jucător

Moussa Sissoko, agentul francezului, ia în considerare un transfer al acestuia în Marea Britanie, motiv pentru care negocierile cu catalanii durează atât de mult.

Potrivit Mundo Deportivo, Manchester United ar fi interesată de serviciile francezului.

sursa:sport.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide