TRENDING
 • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
 • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
 • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
 • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
 • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

FCSB și-a găsit sponsor principal » Gigi Becali a dezvăluit câți bani va primi: „Sunt și unii care fac cazane”

FCSB și-a găsit sponsor după despărțirea de City Insurance

Chiar dacă la meciul cu CS Mioveni,FCSB a evoluat fara sponsor pe piept,in urma falimentului City Insurance.  Gigi Becali, finanțatorul echipei, anunță că roș-albaștrii sunt pe cale să-și găsească un nou investitor principal.

„Nu e nicio problemă că a dispărut sponsorul de pe tricouri. E chiar foarte bine pentru noi, pentru că am găsit alt sponsor care dă mai mulți bani. Sponsorul de pe spatele tricoului vrea să dea 1.5 milioane de euro și să treacă pe fața tricoului.

Mai avem unii care fac niște cazane și vor să intre și ei. Fac afaceri cu imobiliare și terenuri. Pe mine nu mă interesează cât de mare ești tu, pe mine mă interesează să-mi dai banii că oricum semnăm un contract”, a declarat Gigi Becali potrivit Realitatea.net.

În momentul acesta, casa de pariuri Betano este sponsorul de pe spate al celor de la FCSB. Casa de pariuri oferă acum 600.000 de euro anual pentru a-și asocia numele cu vicecampioana României.

Pentru a trece pe fața tricourilor, Betano ar urma să pluseze cu 900.000 de euro, conform lui Becali. 

FCSB – City Insurance a fost o colaborare de lungă durată

Autoritatea de Supraveghere Financiară a anunţat recent deschiderea procedurii falimentului contra companiei City Insurance, sponsorul celor de la FCSB. Societății îi va fi retrasă și autorizația de funcționare.

Repercusiunile și-au făcut simțite prezența și la FCSB. Fotbaliștii vicecampioanei au evoluat ieri seară fără logo-ul cu „City Insurance” pe tricouri.

Primul meci pe care FCSB l-a jucat având City Insurance pe tricouri a fost cel din 28 septembrie 2013, cu ACS Poli Timișoara, scor 3-0

FCSB și-a găsit sponsor principal » Gigi Becali a dezvăluit câți bani va primi: „Sunt și unii care fac cazane”

City Insurance a rămas fără autorizație de funcționare

City Insurance este cel mai important partener comercial al celor de la FCSB. Înțelegerea actuală dintre cele două entități era în vigoare până în anul 2023, dar poate fi încheiată prematur. Compania de asigurări a rămas fără autorizație de funcționare.

„Pentru protejarea asiguraţilor, Consiliul A.S.F. a decis retragerea autorizaţiei de funcţionare a Societăţii Asigurare-Reasigurare City Insurance S.A., în conformitate cu prevederile art. 110 din Legea nr. 237/2015, constatarea stării de insolvenţă a Societăţii Asigurare-Reasigurare City Insurance S.A., astfel cum este definită de art. 5 alin. (1) pct. 31 lit. a) şi lit. b) din Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, cu modificările şi completările ulterioare şi promovarea de către A.S.F. a cererii privind deschiderea procedurii falimentului împotriva societăţii, conform dispoziţiilor art. 249 din legea referită”, a transmis Autoritatea de Supraveghere Financiară, într-un comunicat de presă.

Câți bani primea FCSB de la City Insurance

 • 800.000 de euro pe an pentru afișarea brandului City Insurance pe tricouri și pe panouri publicitare la meciurile de acasă
 • 200.000 de euro bonus pentru câștigarea titlului în Liga 1
 • 100.000 de euro bonus pentru câștigarea Cupei României
 • 300.000 de euro bonus pentru calificarea în grupele Champions League
 • 200.000 de euro bonus pentru calificarea în grupele Europa League
 • sursa:gsp.ro

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide