TRENDING
  • 21:28 » Primarii a două comune din Bihor sunt cercetaţi penal pentru că ar fi obţinut fonduri de la Guvern pe baza unor documente contrafăcute
  • 21:26 » Klaus Iohannis mulțumește Germaniei pentru că sprijină aderarea României la Schengen: “Prietenul la nevoie se cunoaște”
  • 21:23 » Turcia a arestat 20 de persoane pentru presupuse legături cu atentatul terorist comis duminică la AnkaraTurcia a arestat 20 de persoane pentru presupuse legături cu atentatul terorist comis duminică la Ankara
  • 21:18 » Caz revoltător în Alba. Un tânăr cu handicap grav, umilit de un medic din Comisia de Evaluare: „Ar putea pune marfă pe raft la magazin”
  • 21:10 » Geoană propune ca România să se alăture Franței și Marii Britanii într-o Antantă Cordială pentru mediu
Daca ti-a placut, distribuie acum!

FCSB și Rapid, “interzise” pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești! Motivul surprinzător

FCSB și Rapid, nevoite să-și caute un nou stadion pe care să dispute meciurile de pe teren propriu.

Derbiul cu Dinamo va fi ultimul meci pe care FCSB  îl va disputa pe Arena Națională. După confruntarea cu marea rivală, trupa lui Edi Iordănescu va disputa următoarele două partide de pe teren propriu pe un alt stadion.

În aceeași situație se găsește și Rapid, care disputa meciurile de pe teren propriu pe cel mai mare stadion din țară.

Cele două echipe nu vor putea disputa următoarele partide pe stadionul Arena Națională, din cauza evenimentelor care se vor desfășura în următoarea perioadă.

Vivi Răchită a adezvăluit că Rapid și FCSB și-au arătat intenția de a juca pe stadionul din Ploiești, însă au fost refuzate, deoarece starea gazonului este una precară.

„Au bătut și la porțile noastre și FCSB și Rapid, dar îți dai seama cum ar fi să joace Rapid pe „Ilie Oană”, cu tribuna a doua „FC Petrolul Ploiești”?

Noi am făcut mentenanța stadionului și firul de iarbă cu apa cu care se iriga gazonul nu permite decât patru ore de fotbal pe săptămână, așa că le-am permis doar celor de la Chindia să joace pe stadionul nostru.

7 cazuri de COVID-19 la Chindia Târgoviște! Ce urmează pentru club

Nu am refuzat FCSB, doar că nu poate să susțină stadionul… Pe 24 septembrie facem zece ani de la inaugurare și nu s-a schimbat niciodată gazonul. Tragem de el așa cum putem.

Mai facem o scarificare, o însămânțare, mai facem câte un tratament și uite că rezistăm”, a spus Vivi Răchită la PRO X, în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”.

sursa:sport.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide