BREAKING NEWS
  • 23:59 » Alte 9 cazuri de variola maimuţei au fost raportate în ultima săptămână
  • 23:56 » Medicii de familie îl critică pe Rafila și se plâng că nu vor mai putea primi bolnavi la timp din cauza rețetelor de pastile de iod
  • 23:53 » Apelul Ministerului Afacerilor Interne, după ce trei oameni s-au înecat în doar câteva ore: „Nu vă mai riscați viața”
  • 23:50 » Ministerul Sănătății revine cu precizări despre pastilele cu iod: Se iau numai în caz de expunere după un incident nuclear
  • 23:46 » Un câine abandonat a fost salvat din pădure, la Brașov. Era legat cu sârmă de un copac și într-o stare avansată de deshidratare
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Femeia la un pas să fie spulberată de tramvai în timp ce traversa cu copiii nu a putut auzi semnalele sonore. Poliția s-a sesizat!

Un vatman din București a fost la un pas să producă o tragedie, după ce nu a oprit la o trecere de pietoni pe care se aflau o mamă și cei trei copii ai săi. Cei mai mari au fugit, dar mama, care are probleme grave de auz și își ținea bebelușul în brațe, a rămas pe loc. Poliția s-a sesizat, după ce a văzut imaginile, iar vatmanul va fi chemat la audieri.

În imaginile surprinse pe Calea Ferentari se vede cum tramvaiul trece cu viteză, deși femeia, care are un bebeluș în brațe și este însoțită de încă doi copii, era deja pe zebră. Tramvaiul trece la limită printre cei doi copii mai mari, care aleargă peste șine și femeia, care rămâne la jumătatea drumului, cu sugarul în brațe.

Cei doi copii care se văd în imagini locuiesc în cartier și spun că traversează zilnic pe acolo, fără probleme:

– Voi v-ați separat, unii au rămas într-o parte, alții în cealaltă..
– Eu am fugit aici, pe stradă aici, pe trotuar.
– A venit tare spre voi?
– Da! A avut mare viteză…tramvaiul!

Gabriel lucrează la doi pași de trecerea de pietoni și a văzut ce s-a întâmplat.

– Am țipat la copiii aia care au traversat. Iar mama, dacă nu stătea pe loc, o lua în plin.

– A schițat vreo frână, părea că i-a văzut?
– Nu a schițat nimic, dar de văzut i-a văzut, că de acolo i-a claxonat!

Numai că mama copiilor nu avea cum să audă claxoanele, pentru că are probleme de auz.

– Ea traversa de pe partea cealaltă, pe trecere, copiii au luat-o înaintea ei, ea nu aude, nu vorbește, a mers până la jumate, dar ea a rămas, iar copiii dacă nu fugeau pur și simplu îi spulbera.

La solicitarea Digi24, Societatea de transport din Capitală a anunțat că va verifica incidentul.

STB va iniția de urgență o cercetare internă a acestui eveniment și va lua măsurile ce se impun, conform Regulamentului Intern, putându-se ajunge până la desfacerea contracului de muncă a conducătorului de tramvai. În plus, poliția s-a sesizat la vederea imaginilor, iar vatmanul urmează să fie audiat.

În fiecare an, în București sunt peste 100 de accidente grave din cauza neacordării priorității pentru pietoni, care se sancționează cu amendă și suspendarea permisului.

sursa digi24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide